Verdien tot 12.000 Avios met Qatar Airways vanaf Dusseldorf1 min leestijd

Qatar Airways vereenvoudigd tariefstructuur, Business Class ervaring versoberd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf november vliegt Qatar Airways vanaf Dusseldorf naar Doha, Qatar. Vanaf Doha kun je met de luchtvaartmaatschappij naar meer dan 140 bestemmingen vliegen. Voor de launch van deze nieuwe route kun je nu tot 12.000 Avios verdienen als je een vlucht boekt vanaf Dusseldorf.

Tot 12.000 Avios met Qatar Airways

Als je een vlucht boekt met een vertrek vanaf Dusseldorf tussen 12 november 2022 en 15 januari 2023 dan kun je gebruik maken van deze promotie. Voor een enkele reis in Economy class verdien je 3.000 Avios. Voor een retour in Economy Class is dat het dubbele. Voor een enkele reis in Business class verdien je 6.000 Avios en voor een retour 12.000 Avios. Het aanmelden voor deze promotie is noodzakelijk en dat kun je doen op deze registratiepagina. Op die pagina vind je ook alle voorwaarden van deze promotie.

Deze Avios kun je vervolgens besteden aan bijvoorbeeld een award vlucht. Sinds begin dit jaar is de luchtvaartmaatschappij overgestapt naar Avios, het loyaliteitsprogramma waar ook bijvoorbeeld British Airways gebruik van maakt. Hierdoor kun je de gespaarde miles onderling ook uitwisselen.

Naast Dusseldorf vliegt de luchtvaartmaatschappij ook naar Amsterdam Schiphol. In december zal er naar Amsterdam de nieuwste Business class ingezet worden. Ook KLM vliegt in november en december tijdelijk naar Doha in verband met het WK voetbal. KLM vliegt dan drie keer per week tussen Schiphol en Doha. Op de terugweg naar Nederland is er een korte stop in Dubai Al Maktoum.

Qatar Airways Business Class Suites B787-9 ©QatarAirways

Afbeeldingen ©QatarAirways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *