Verdien nu dubbele Status Miles bij Miles & More2 min leestijd

Miles & More biedt tijdelijk dubbele Status Miles (Bron: Miles & More / Lufthansa)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Alhoewel velen anders hadden gehoopt zal ook 2021 nog verre van ‘normaal’ zijn. Dat betekent dat vliegen, of het nu zakelijk of privé is, er in veel gevallen nog niet inzit. Voor een aantal frequent flyer programma’s reden genoeg om de statusvereisten te versoepelen. Zo voerden onder meer Flying Blue en Privilege Club al een verlenging van elite statussen door. Miles & More verlengde alle statussen al eerder met een jaar. Daar komt nu de mogelijkheid tot het verdienen van dubbele Status Miles bij.

Miles & More

Het frequent flyer programma van onder meer Lufthansa, Austrian AIrlines, SWISS en Brussels Airlines heet Miles & More. Het programma kent drie deelnemersniveau’s: Frequent Traveller, Senator en HON Circle Member. Afhankelijk van het aantal Status Miles dat je verdient krijg je een niveau toegewezen. Logischerwijs krijg je naarmate je vliegt meer privileges. Zo krijg je bijvoorbeeld jaarlijks twee gratis upgrade vouchers als je de Senator status bereikt.

Minder vliegen

Gedurende de huidige COVID-19 pandemie wordt er veel minder gevlogen. Daardoor is het ook voor frequent flyers lastig om hun status te behouden. Miles & More beslaat daarom eerder al tot het verlengen van de status van alle deelnemers. Het programma is daarin niet uniek. Flying Blue van Air France en KLM en Privilege Club van Qatar Airways startten vergelijkbare initiatieven.

Dubbele Status Miles

Deze maand maakte Miles & More bekend alle Status Miles en HON Circle Miles (punten die je verdient met Business en First Class vluchten) te verdubbelen. Deze actie geldt het gehele jaar 2021. Zo kun je dus veel sneller een status behalen. Er is geen registratie nodig, alle verdiende punten worden automatisch verdubbeld. Ook vluchten die in januari plaatsvonden tellen mee.

De verdubbeling van Status Miles geldt voor vluchten uitgevoerd door: Austrian Airlines, Lufthansa (incl. Private Jet), SWISS, Eurowings, Brussels Airlines, Air Dolomiti en Edelweiss Air. Partner airlines tellen ook mee als je daar miles op verdient: Croatia Airlines, Luxair en LOT Polish Airlines.

Miles & More creditcard

Leden met de Frequent Traveller of Senator status krijgen nu ook twee Status Miles per uitgegeven euro met de Miles & More Credit Card. Daarnaast krijgen deze leden die kaarthouders zijn van de genoemde creditcard een eenmalige bonus van 5.000 Status Miles. Dit geldt ook voor nieuwe kaarthouders. Je leest alle voorwaarden op de website van Miles & More. De Miles & More creditcard is overigens officieel niet beschikbaar voor inwoners met een adres in Nederland of België.

Reacties

 1. Vincent zegt

  Hoi!
  Wie heeft er tips om toch aan een credit card voor M&M te komen?
  Ik heb een tijdje mee gedaan met die Nederlandse kaart maar die hebben ze helaas afgeschaft omdat er te weinig animo voor was…
  Heb toen aardig wat kunnen sparen dus beetje zonde om die punten te laten vervallen zeg maar.
  Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *