Miles & More verlengt elite status met 12 maanden

Lufthansa kreeg eind 2017 vijf sterren van Skytrax (Bron: Lufthansa)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Miles & More, het frequent flyer programma van Lufthansa, verlengt de geldigheid van de elite status met 12 maanden. Het programma volgt hiermee dezelfde trend als bijvoorbeeld Flying Blue.

Miles & More elite status verlengd met 12 maanden

Door de huidige situatie met COVID-19, hebben ze bij Miles & More besloten om de geldigheid van elite status te verlengen met 12 maanden. Dit betekent dat je elite status geldig is t/m eind februari 2022 in plaats 2021, ongeacht welke status je hebt. Kwalificeer je dit jaar voor Frequent Flyer, Senator of HON Circle, dan is je status geldig tot eind februari 2023.

Lufthansa’s nieuwe verlichtingsconcept aan boord van de A350-900 (Bron: Lufthansa)
Lufthansa elite status wordt met 12 maanden verlengd (Bron: Lufthansa)

Miles & More maakte vorige week in een conferentie bekend dat het de toekomst voor de reiswereld natuurlijk niet kan voorspellen. Het is daarom best mogelijk dat er de komende maanden nog wijzigingen plaatsvinden in het Miles & More programma. De geldigheid van e-vouchers wordt ook verlengd. Alle vouchers met een vervaldatum in 2020 of 2021 zijn vanaf nu geldig tot december 2021. Dit geldt ook voor vouchers die zijn besteed in 2019 voor vluchten in 2020. Reizigers kunnen deze vouchers dus opnieuw gebruiken.

Start nieuwe Miles & More programma uitgesteld

Het gloednieuwe Miles & More programma zou aanvankelijk in januari 2021 van start gaan. Ook dit is uitgesteld naar januari 2022. Het Miles & More programma zal dus in 2021 nog ongewijzigd blijven. Als je op dit moment inlogt in je Miles & More account zul je nog niet zien dat je status al verlengd is. Dit wordt echter aangepast aan het einde van je status jaar.

Uitgelichte afbeelding: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *