Qatar Airways verlengt elitestatus tot 31 december ’21

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vervalt je Qatar Airways Privilege Club Silver, Gold of Platinum elitestatus dit jaar? Dan is er goed nieuws voor je. De maatschappij heeft namelijk besloten om je elitestatus te verlengen tot 31 december 2021. Vorig jaar verlengde Qatar Airways al de elitestatus van alle leden voor 12 maanden.

Qatar Airways elitestatus geldig tot 31 december

Door de aanhoudende epidemie heeft Qatar Airways besloten om de geldigheid van elitestatus te verlengen tot tenminste 31 december 2021. Dit geldt voor alle Privilege Club Silver, Gold en Platinum leden van wie hun status dit jaar zou vervallen. De maatschappij geeft aan te begrijpen dat reizigers in deze zware tijden niet genoeg Qpoints kunnen behalen. Om hun loyale leden te behouden is besloten om de elitestatus tot tenminste 31 december te verlengen. Qatar Airways kwam met dit besluit nadat de maatschappij bekendmaakte dat alle geboekte tickets vóór 30 april 2021, met een reisdatum vóór 31 december 2021, volledig wijzigbaar en terugbetaalbaar worden.

Privilege Club tiers

Een woordvoerder van Qatar Airways geeft aan dat de maatschappij er in moeilijke tijden alles aan doet om aan de wensen van hun reizigers te voldoen. Door de geldigheid van elitestatus te verlengen en door meer flexibiliteit te creëren, hebben reizigers meer speling. Verder geeft de maatschappij aan om gedurende de epidemie zoveel mogelijk vluchten uit te voeren om reizigers op hun bestemming te brengen. De maatschappij vliegt tegenwoordig vooral met moderne toestellen als de A350 en Boeing 787 Dreamliner. Loyale leden zijn voor Qatar Airways erg belangrijk. De maatschappij was vorig jaar één van de eersten die de geldigheid van elitestatus verlengde. Ook werd het aantal benodigde Qpoints om elitestatus te behalen gehalveerd.

Beeldmateriaal: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *