Verdien Miles&More miles bij Uber1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Uber is een samenwerking aangegaan met Miles&More waarbij je vanaf nu miles kunt verdienen bij het maken van Uber ritjes. Een handleiding over Uber vind je hier.

Miles&More miles bij Uber

Voor veel reizigers is het gebruik van Uber een verademing. Geen gedoe met cash of meters in een taxi en je kan na de rit de route en rekening makkelijk inzien. Indien je nog geen Uber account hebt kun je je hier aanmelden. Vanaf nu is het ook mogelijk om Miles&More miles te verdienen met deze ritjes. Je dient je hiervoor te registreren en dit kun je doen via deze link. Vervolgens dien je beide accounts te koppelen. Mocht je nog geen Miles&More account hebben kun je je hier aanmelden.

Uber, Miles&More
Verdien Miles&More miles bij Uber (bron: Uber)

Je verdient 2 miles per gespendeerde euro voor alle ritjes naar en van de luchthaven. Voor alle overige ritjes verdien je 1 mile per gespendeerde euro. Dat is natuurlijk niet veel maar altijd mooi meegenomen. Zelf heb ik me al geregistreerd en beide accounts gekoppeld. Mijn verzoek is nu in afwachting van goedkeuring. Niet alle accounts komen echter in aanmerking en dit hangt mede af van het land waarin je account is geregistreerd. De samenwerking geldt namelijk alleen als je je account geregistreerd hebt in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland. Wellicht wordt de samenwerking in de toekomst ook uitgebreid naar andere landen. We houden je op de hoogte.

Uitgelichte afbeelding: Uber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *