Uitbreiding Super Wifi bij Qatar Airways2 min leestijd

Uitbreiding Super Wifi bij Qatar Airways

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken tijdens je reis in een vliegtuig. We doelen natuurlijk op de connectiviteit, de verbinding met WiFi in het vliegtuig. Veelal is dit alleen nog maar mogelijk op lange afstandsvluchten. Echter zie je ook op kleinere afstanden steeds vaker WiFi aan boord, bijvoorbeeld bij Air France. Inmiddels heeft Qatar Airways het Super WiFi netwerk in haar vloot verder uitgebreid.

Airbus

De vloot van Qatar Airways bestaat uit acht verschillende types van de Airbus. Verder beschikt de maatschappij over drie soorten Boeings. Zo heeft de airline bijvoorbeeld over 39 A350-900’s en 14 A350-1000’s. Theo schreef een review over zijn ervaring in de QSuite van Qatar Airways.  Qatar beschikt ook over de grootste variant van de Airbus, de A380. Hier lees je een review van de First Class van Goffe in de A380.

Super WiFi

Om de service aan boord en op de grond te verbeteren, blijft Qatar Airways hierin investeren. Ook in moeilijke tijden is dat natuurlijk nodig. Reizigers willen per slot van rekening een goede service. En WiFi is daar eigenlijk niet meer bij weg te denken. Qatar Airways heeft onlangs haar 100e vliegtuig voorzien van Super WiFi. Dit moet de minder snelle technologie uiteindelijk vervangen op alle vliegtuigen. De Airbus A350-900 met registratienummer A7-ALC is het laatste toestel dat nu voorzien is. Dit vliegtuig vliegt al ruim vijf jaar voor de maatschappij, nu dus met snelle WiFi.

Er zijn nu 100 vliegtuigen binnen de vloot van Qatar voorzien van een WiFi installatie. Hierdoor is Qatar Airways nu de maatschappij met het grootste aantal vliegtuigen met WiFi in Azië, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Verbinden

Om gebruik te maken van de Super WiFi moet je natuurlijk verbinding maken. Alle reizigers kunnen één uur gratis gebruikmaken van de Super Wifi. Natuurlijk alleen aan boord van de toestellen die van deze techniek zijn voorzien. Na dit uur moet je toegang aanschaffen. Echter kunnen Privilege Club leden van Qatar Airways gratis gebruikmaken van het Super WiFi netwerk. Als Privilege Club lid moet je boeken via deze speciale website www.qatarairways.com/SuperWiFi.

Qatar Airways biedt Privilege Club leden twee gratis Super Wifi Vouchers aan. Je moet dan wel via eerder genoemde website boeken tussen 9 september en 1 oktober 2020. Ben je nog geen Privilege Club lid, dan kun je toch gebruikmaken van dit aanbod. Meld je dan aan bij Privilege Club en gebruik de inschrijfcode ‘SUPERWIFI’. Aanmelden kan op deze website van Qatar Airways.Uitbreiding Super Wifi bij Qatar Airways

Bron & Beeldmateriaal: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *