Transavia schrapt voorlopig deze drie routes vanaf Amsterdam2 min leestijd

Boeing 737 van Transavia aan de gate

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia heeft in de maanden juli en augustus in totaal 240 vluchten geschrapt vanaf Schiphol. Dit moest de luchtvaartmaatschappij doen vanwege personeelsproblemen. Ook KLM heeft op meer dan 60 bestemmingen vluchten geschrapt. Transavia schrapt echter voorlopig drie routes vanaf Schiphol volledig tot augustus of september.

Transavia schrapt drie routes vanaf Schiphol

De vluchten tussen Amsterdam en Amman worden geannuleerd tussen 15 juli en 26 september 2022. Oorspronkelijk was de hervatting gepland vanaf 30 augustus. Ook de vluchten naar Riga gaan niet door tussen 18 juli en 26 september 2022. Ook de hervatting voor deze route was gepland vanaf 30 augustus.

De vluchten naar Valencia worden hervat vanaf 15 augustus. Deze starten dus eerder dan de vluchten naar Amman en Riga. Uiteraard kan het voorkomen dat de route in een later stadium alsnog later opgestart zal worden. Controleer (ruim) voor vertrek altijd de laatste status van de vlucht op de website van de luchtvaartmaatschappij om verrassingen te voorkomen.

Naast Amman, Riga en Valencia schrapt de luchtvaartmaatschappij nog meer vluchten. Het gaat dan om een aantal vluchten per maand, verspreid over het overgrote netwerk van de luchtvaartmaatschappij.

Bestel eten via Thuisbezorgd voor je Transavia vlucht

De luchtvaartmaatschappij heeft een samenwerking met Thuisbezorgd waardoor je makkelijk voor je vlucht een verse maaltijd kunt bestellen. Dit is alleen mogelijk voor de meeste vluchten vanaf Amsterdam Schiphol.

Als passagier van Transavia kun je eten bestellen bij het online Transavia Menu. Je kunt daarbij kiezen uit de volgende maaltijden:

  • Sushi sharing platter deluxe (koud) voor €17.50
  • Ceasarsalade (koud) voor €13.50
  • Rigatoni bolognese (warm) voor €13.50
  • Indiase butter chicken (warm) voor €13.50
  • Vegan korma en linzen dahl (warm) voor €13.50
  • Indonesische kleine rijststafel (warm) voor €15.50
  • Ontbijt fris & fruitig (koud) voor €13.50
  • Ontbijt vliegende start (koud) voor €13,50

Sinds deze maand kun je zelfs donuts bestellen voorafgaand aan je vlucht. Wil je weten hoe het precies werkt en hoe je voor je vlucht een maaltijd kunt bestellen? Dan kun je alle informatie vinden in dit artikel op InsideFlyer.

Nieuwe basis op Brussels Airport

Deze maand is de luchtvaartmaatschappij ook gestart met het aanbieden van vluchten vanaf Brussels Airport. Op de luchthaven is nu een enkele Boeing 737-800 gestationeerd. Later komen daar wellicht nog meer toestellen bij. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf Brussel naar Faro, Ibiza, Heraklion en Alicante. De inschatting is dat 10% van de reizigers uit Nederland komt. Tickets voor deze vluchten zijn te koop via de website van de luchtvaartmaatschappij, maar ook via (online) travel agents.

Boeing 737 toestellen van Transavia op de luchthaven (Bron: Transavia)
Boeing 737 toestellen van Transavia op de luchthaven (Bron: Transavia)

Afbeeldingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *