Na friet bij Transavia nu ook Donuts te bestellen2 min leestijd

Thuisbezorgd transavia

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia biedt reizigers de mogelijkheid om aan boord te kiezen uit een gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Van frisdranken tot aan allerlei snacks en zelfs frietjes. Transavia houdt het echter niet alleen bij de friet, drankjes en broodjes, vanaf heden kun je namelijk ook donuts bestellen via Thuisbezorgd.nl.

Wat is je keuze bij Transavia?

Vlieg je binnenkort met Transavia en wil je aan boord genieten van een maaltijd en een drankje? Check vooraf aan je vlucht welk aanbod Transavia aanbiedt tijden je vlucht, dat doe je hier. Het aanbod is vrij uitgebreid en bestaat uit verschillende koude en warme (non-) alcoholische dranken. Als snack kun je bijvoorbeeld kiezen uit muffins, stroopwafels of saucijzenbroodje. Voor reizigers met een grotere trek is er keuze uit bijvoorbeeld noodles en sandwiches. Een poosje terug bood Transavia reizigers ook de mogelijkheid om frietjes te bestellen. Het ziet er naar uit dat de frietjes op dit moment niet worden aangeboden.

Qua dranken heb je keuze uit bijvoorbeeld koffie en thee, maar ook bier, wijn en Martini champagne is te vinden in het assortiment van Transavia.

Toestel van Transavia op de luchthaven van Rotterdam The Hague (Bron: Rotterdam The Hague Airport)

Thuisbezorgd.nl

Vind je het aanbod in het Transavia menu wat beperkt? Dan kun je ook gebruikmaken van de bestelmogelijkheden bij Thuisbezorgd.nl. Sinds 2020 werkt de maatschappij samen met Thuisbezorgd. Voor vluchten vertrekkend vanuit Amsterdam Airport Schiphol kun je gebruikmaken van het menu van Thuisbezorgd.nl. Warme maaltijden worden op alle vluchten langer dan 2 uur vlak voor vertrek bezorgd aan boord.

Helaas is er op dit moment geen friet meer aan boord bij Transavia. Maar je kunt voortaan wel Dunkin’ Donuts bestellen via Thuisbezorgd.nl. Bestel minimaal 2 uur voorafgaand aan je vertrekkende vlucht vanaf Schiphol. Je bestelling wordt dan aan boord van het vliegtuig gebracht. In het assortiment van Thuisbezorgd zitten op dit moment vijf verschillende soorten Dunkin’ Donuts. Je kunt hierbij kiezen uit een doosje met 2 of 4 donuts.

Naast de Dunkin’ Donuts zijn er via Thuisbezorgd ook ontbijtitems, Aziatische maaltijden en pasta’s te verkrijgen voor op je Transavia vlucht. Ook al vliegt Transavia niet naar de Amerika, je kunt Amerika wel een beetje naar Transavia halen.

Bron & Beeldmateriaal: Transavia & Thuisbezorgd.nl

Reacties

  1. kprrr zegt

    Goede en begrijpelijke ontwikkeling. Een maatschappij dat ‘friet’ in plaats van patat verkoopt, kan je niet serieus nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *