Krijg tot 6000 Accor Le Club punten

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze zomer kun je bij Accor een pak bonuspunten verdienen. Verblijf drie keer minimaal twee nachten en krijg tot 6000 Accor Le Club punten. Een promotie die ook interessant kan zijn voor zij die een hogere status najagen.

Net nu het weer wat zomerser wordt, beginnen de hotelketens hun zomerpromoties aan te kondigen. Eerder vertelden we je al over de Hilton HHononrs dubbele punten promo. Nu heeft ook Accor haar promotie uit de doeken gedaan, en die is eigenlijk heel eenvoudig: verblijf tussen 3 mei en 31 augustus drie keer minimaal twee nachten in een hotel van de Accor groep dat deelneemt aan het Le Club programma en krijg 6000 punten op jouw rekening.  Belangrijk om weten is dat je wel al in de maand mei jouw drie verblijven dient te boeken.

zomerpromotie Accor Le Club

Het Le Club programma verschilt van andere hotel loyaltyprogramma’s in die mate dat je jouw verdiende punten in vouchers kan omzetten waarmee je korting krijgt op je kamerprijs. Elke 2000 punten zijn zo €40 waard. Met deze promotie “verdien” je dus in totaal €120. Wat deze actie extra interessant maakt is dat op dit moment alle punten ook nog meetellen als statuspunten. Vanaf 1 januari volgend jaar verandert dit, zoals we eerder al schreven, waardoor acties als deze niet meer zullen bijdragen tot de statuspunten.  En aangezien je al na 10.000 punten de gold status krijgt bij Accor helpt deze promotie je aardig op weg.  Trouwens, er bestaat wel nog steeds een short cut naar de gold status, je krijgt deze namelijk wanneer je de “ibis business” card aanschaft. Lees er hier alles over.

Deze promotie is enkel geldig in hotels van de Accor groep zelf, niet bij de partnerhotels die recent ook via de Accor website boekbaar zijn.  Verder zijn verblijven die deels met punten betaald zijn uitgesloten van deze promotie.  Je moet je ook registreren op de Accor website om deel te kunnen nemen aan deze promotie.  Verblijven geboekt via websites als Expedia of via reisagentschappen worden niet in aanmerking genomen.

Ik moet zelf nog iets meer dan 6.000 punten verzamelen om terug platinum te worden, deze actie komt voor mij persoonlijk dus alvast als geroepen.  Ga jij ook voor de 6.000 punten? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *