Tickets Brussels Airlines Gratis Omboeken Tot September

Tickets Brussels Airlines Gratis Omboeken Tot September

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er zijn allerlei wijzigingen binnen de luchtvaart vanwege het Covid-19 virus. Door het Coronavirus kunnen maatschappijen niet vliegen omdat er allerlei restricties worden opgelegd in landen. Zo verlengt de Qatar Airways de statussen van haar Loyaliteitsprogramma. Maakt onder andere KLM, Air France en Delta omboeken of wijzigen van vluchten gemakkelijker en komen hotels met tal van oplossingen. Het Belgische Brussels Airlines kondigde aan al haar vluchten vanaf 20 maart te staken. Dat betekent dat er veel omgeboekt moet worden. Daarom komt de maatschappij nu ook met een ruim omboekbeleid tot september.

Aanpassen

Vanwege de bijzondere omstandigheden, bood Brussels Airlines haar klanten de mogelijkheid om tickets van geannuleerde en niet-geannuleerde vluchten te behouden. Men kan op een later moment deze tickets alsnog gebruiken. Hierin is nu een verdere uitbreiding gekomen. Klanten die tickets hebben geboekt bij Brussels Airlines kunnen hun tickets behouden en wijzigen tot september 2020. Uiterlijk 31 augustus 2020 moet er dus bepaald zijn wanneer je gaat vliegen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor hetzelfde bedrag een andere bestemming te kiezen. Stel je wilde eerst naar bijvoorbeeld New York, dan kun je dat bijvoorbeeld wisselen voor Boston of een geheel andere bestemming.

Tickets Brussels Airlines Gratis Omboeken Tot September

Hoe ga je te werk?

Brussels Airlines geeft aan dat je hen nu niet hoeft te bellen. De Belgische maatschappij geeft aan dat het ook nog mogelijk is om na je vluchtdatum te wijzigen. Bestaande boekingen worden op dit moment standaard geannuleerd. Je ticket en waarde ervan blijven bewaard. Als je je vliegticket omboekt voor een reisdatum vóór 31 december 2020, dan krijg je ook een korting van €50,-. Ligt je nieuwe reisdatum na 31 december 2020 dan krijg je de korting van €50,- niet. Ook regent de maatschappij geen wijzigingskosten.

Brussels Airlines vraagt je met klem om alleen met hen contact op te nemen als je eerder geplande vlucht binnen enkele dagen vertrekt. Op InsideFlyer gaven we eerder ook al aan dat het erg druk is bij allerlei bedrijven binnen de reisbranche, help ze daarom een handje. Alle voorwaarden van Brussels Airlines omtrent het omboeken kun je hier vinden.

Bron & Beeldmateriaal: Brussels Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *