Starwood Voegt Avianca LifeMiles Toe Als Partner

Avianca LifeMiles Starwood Samenwerking

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Starwood heeft Avianca LifeMiles toegevoegd als partner. Door deze toevoeging kun je vanaf nu je SPG punten overboeken naar LifeMiles, middels een 1:1 ratio. Naast deze ratio krijg je voor elke 20.000 SPG punten die je overschrijft, nog een bonus van 5.000 miles.

Starwood & Avianca LifeMiles

Om deze samenwerking te vieren krijg je dubbele Starpoints voor verblijven van twee nachten of meer in Latijns Amerika en het Caribisch gebied. Deze promotie is geldig tussen 15 september en 15 december. Het registeren is verplicht en kun je hier doen. Een volledige lijst van deelnemende hotels in deze twee gebieden kun je op deze pagina vinden.

Het is best bijzonder dat Starwood op dit moment een partner toevoegt, gezien de overname door Mariott. Deze overname zal deze maand afgerond worden waardoor Mariott de grootste hotelketen in de wereld zal worden. Het programma van Starwood zal nog wel even bestaan, maar er is nog niets bekend over het ‘nieuwe loyaliteitsprogramma’ van het ‘nieuwe Mariott’. Bruno schreef eerder op InsideFlyer.nl al dat Starwood overgenomen zal worden.

Avianca LifeMiles promotie & verdere samenwerking

Momenteel heeft Avianca LifeMiles ook een eigen promotie, waarbij je miles kunt kopen met 130% bonus. Theo geeft in dit artikel aan of het nog interessant is om miles te kopen. In dat artikel kun je ook de sweet spots vinden van het programma en wat tips & tricks! Mocht je gebruik willen maken van het programma van Avianca, dan is het verstandig om te berekenen of je het beste de miles kunt overschrijven of kopen. De SPG punten kun je namelijk naar veel maatschappijen overschrijven waardoor deze behoorlijk waardevol kunnen zijn.

Andere ‘grote’ samenwerkingen heeft Starwood met Delta en Emirates. Als elite status lid van Starwood krijg je diverse voordelen bij Delta en Emirates. Als elite lid van Delta of Emirates krijg je juist weer voordelen bij Starwood. Onbekend is of Avianca een zelfde partner van Starwood zal worden als Delta of Emirates, maar de kans is aanwezig. Dit vanwege het feit dat Latijns Amerika een markt is waar Emirates en Delta zich niet primair op focussen.

starwood-avianca-lifemiles

Ga jij gebruik maken van deze nieuwe samenwerking? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *