Star Megado 8: neem deel aan de ultieme travel junkie field trip1 min leestijd

InsideFlyer geeft een Star MegaDo 8 ticket weg!

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met minder dan een maand te gaan komt Star Megado 8 steeds dichterbij. Er is een uniek programma samengesteld voor alle aanwezigen, en het zal wederom een once-in-a-lifetime experience zijn. We schreven al eerder over deze reis door Wenen, Brussel en Mallorca.

Vier Star Alliance’s 20e jubileum in de VIP terminal in Wenen, neem een kijkje achter de schermen bij Brussels Airlines, en spendeer een dag met Hyatt in Mallorca.

Hier vind je het volledige programma.

Het event was al kort na de lanceerdatum uitverkocht, maar er zijn nog een gelimiteerd aantal overdraagbare tickets over, zowel in economy als business. Zoals ieder jaar zijn er een aantal passagiers die er toch niet bij kunnen zijn. Heel jammer voor hen, maar goed nieuws voor degenen die geen ticket hebben kunnen bemachtigen! Er zijn nog 15 stoelen over en je kunt dus nog steeds deel uit maken van deze ultieme travel junkie field trip. De officiële ticket exchange window is eigenlijk al gesloten, maar ze hebben met de partners overlegd om zo alsnog deze unieke kans aan te bieden. Je kunt dus nog kans maken op een overdraagbaar ticket tot 1 september.

Wees er dus snel bij en mail naar [email protected] om te kijken of er nog een van de stoelen over is. 

Veel plezier bij Star Megado 8!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *