Star MegaDo 8 Europa; Wenen, Brussel en Mallorca

InsideFlyer geeft een Star MegaDo 8 ticket weg!

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De ‘MegaDo’ is een bijzonder evenement waarbij frequent flyers en luchtvaartfans exclusieve toegang krijgen tot verschillende bedrijven uit de reisindustrie. Dit jaart keert de Star Alliance variant terug in Europa en het schema is bekend! Onder andere Austrian Airlines, Brussels Airlines en het Park Hyatt Mallorca staan op het programma.

Star MegaDo 8 programma

Het 4-daagse event start op dinsdag 19 september in Wenen met de registratie. De dag erna staat een bezoek aan Lufthansa Technik, Austrian’s Operation Center en een verjaardagsfeest van Star Alliance op het programma. Donderdag is de grote dag waarbij er een A320 chartervlucht van Brussels Airlines geregeld is. Deze brengt de deelnemers eerst van Wenen naar Brussel voor een behind-the-scenes tour bij Zaventem en Brussels Airlines, en een meet and greet met de CEO van SN. In de namiddag vlieg je naar Palma de Mallorca voor een cocktail receptie bij het nieuwe Park Hyatt. Vrijdag is er nog een focus group dag met het management van Hyatt waarna het evenement wordt afgesloten. Het complete programma -wijzigingen zijn mogelijk – kan je hier inzien.

Star Megado
De sponsoren

Wat kost het?

Je hebt de keuze uit drie opties, afhankelijk van de service op de chartervlucht. Voor $999 dollar zit je in Economy met maaltijden en open bar. Voor $1799 kan je kiezen voor Business Class met een vrije middelstoel en champagne. Wie nog meer ruimte wil kiest Business Plus voor $1999 waarbij je een exit row krijgt, vrije middelstoel en geupgrade service.

Dit bedrag omvat de kosten voor de chartervlucht, toegang de evenementen en transport daar naartoe. Vluchten naar Wenen en van Mallorca zijn niet inbegrepen. Ook voor de hotelovernachtingen moet je zelf zorgen. Hier zijn wel speciale tarieven geregeld bij partner hotels.

Een bonus voor elke deelnemer is Hyatt Explorist status van 19 september tot 19 december met een fast track om de status te behouden of te upgraden naar Globalist.

De aanmelding opent 11 mei om 21:00 Nederlandse tijd hier (klik).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *