Bied mee op de MegaDo veiling voor het goede doel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen maand ging de 8ste Star MegaDo door. Deze samenkomst van gepassioneerde aviation geeks deed dit jaar Wenen, Brussel en Palma de Mallorca aan.  Na alweer een geslaagde editie organiseert MegaDo nu een veiling waarvan de opkomst naar het goede doel gaat.

Bieden kan je op de MegaDo website.  De veilingen zijn een mooie traditie bij MegaDo. De voorbije jaren werd al meer dan $330.000 opgehaald en onder verschillende liefdadigheidsinstellingen verdeeld.  Dit jaar gaan de opbrengsten naar de Belgische afdeling van Mercy Ships en het Oostenrijkse Bundes Blindeninstitut. Bieden kan je nog tot 25 oktober. De sponsors van de voorbije MegaDo, Brussels Airlines en Austrian hebben alvast leuke prijzen ter beschikking gesteld.

Neem afscheid van de Avro

Bij Brussels Airlines kan je proberen één van de 1:100 schaalmodellen van de “Belgian Icons” toestellen in de wacht te slepen. Of wat dacht je van 2 business klasse ticketten, die je kan gebruiken op om het even welke vlucht van het lange-afstands netwerk van Brussels Airlines?

megado
genieten in business bij Brussels Airlines

En de nostalgici kunnen bieden op een ticket aan boord de laatste Brussels Airlines Avro RJ100 vlucht. De winnaar sleept twee retourtickets naar Geneve op 28 oktober in de wacht. Verder mag hij deelnemen aan de feestelijkheden rond het afscheid aan de Avro en krijgt hij een blik achter de schermen bij Brussels Airlines.

Austrian business of luchthavenrondleiding?

Bij Austrian kan je ook bieden op 1 of 2 lange afstand business klasse ticketten.  Verder kan je bij de Oostenrijkers ook een exclusieve rondleiding achter de schermen op de luchthaven van Wenen winnen.  Je krijgt er onder andere de crew training en maintenance te zien.

megado
neem een kijkje in de motor (c) austrian

Ga jij een bod wagen op één van de prijzen? Laat het ons weten, en veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *