Toegang tot Lufthansa lounges met American Express

Lufthansa Lounges

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Platinum kaarthouders van American Express die via München reizen met Lufthansa kunnen voortaan gebruik maken van de lounges van de Duitse maatschappij. Hiervoor is AMEX een speciale samenwerking aangegaan met Lufthansa. Reizigers in Economy Class kunnen, ongeacht status, gebruik maken van de Business Class lounge. Heb je al een Business Class ticket, dan kan je de betere Senator Lounges, normaal voor Star Alliance Gold en Star Alliance First Class passagiers, in. Het betreft de lounges in de Satellite van Terminal 2 op München. Naast een AMEX Platinum kaart (geen AMEX Flying Blue Platinum) moeten passagiers ook een boardingpass van de Lufthansa Group (Lufthansa, Swiss, Austrian) hebben. Een gast meenemen is niet mogelijk met deze regeling.

American Express sparen kaart
Alleen met de allerhoogste reguliere AMEX kaart krijg je de loungevoordelen

Global Lounge Collection

Naast deze lokale samenwerking kunnen Platinum kaarthouders wereldwijd gebruik maken van de American Express Global Lounge Collection; meer dan 1000 lounges in 120 bestemmingen. Dit omvat onder andere de eigen Centurion en American Express lounges, Delta Skyclubs en Plaza Premium, Escape en Airspace lounges. Ook kunnen kaarthouders een lidmaatschap van Priority Pass Select krijgen; inclusief gast.

H/T: LoyaltyLobby 

Reacties

  1. Mike zegt

    Ok dank voor antwoord. Teleurstellende kaart hoor die FB platinum kaart, is echt de centen niet waard. Heb hem alleen genomen voor de 8 QF.

  2. Mike zegt

    Ok dank voor antwoord. Teleurstellende kaart hoor die FB platinum kaart, is echt de centen niet waard. Heb hem alleen genomen voor de 8 QF.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *