Skyteam lounge Vancouver geopend1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Skyteam heeft haar zevende ‘eigen’ lounge geopend op de luchthaven van Vancouver. De vestiging in de Canadese stad volgt na London, Istanbul, Beijing, Sydney, Hong Kong en Dubai. Hiermee streeft Skyteam de andere allianties voorbij als het om generieke lounges gaat. De lounge is gevestigd in Concourse D en is toegankelijk voor First en Business Class passagiers en Skyteam Elite Plus leden reizend met één van de alliantieleden. Net als de andere Skyteam lounges is het interieur modern met veel houtaccenten en variëteit aan stoelopties. De 530 vierkante meter moet plaats bieden aan zo’n 125 passagiers die voorheen de Plaza Premium lounge moesten gebruiken.

Skyteam lounge Vancouver

Faciliteiten

De lounge heeft een bar verschillende wijnen kunnen proeven. Natuurlijk is er ook een selectie aan non-alcoholische dranken. Omdat er zowel Europese als Aziatische maatschappijen naar Vancouver vliegen, is de catering een mix van oost en west. Zo is er een buffet met een selectie van lokale producten, salades, westerse gerechten en desserts. Daarnaast is er een noodle-bar met made-to-order gerechten zoals wonton soep. Een feature die het ongetwijfeld goed gaat doen bij Aziatische passagiers.

Er is een klein business center aanwezig en er is wifi in de gehele ruimte. Verder zijn er twee douches beschikbaar.

Reacties

  1. Miya zegt

    Zeker keertje bezoeken! Andere Skyteam lounges vind ik ook erg prettig.

    Weet iemand of dit toevallig de oude KLM lounge is die nu verbouwd is naar volledig Skyteam of echt een nieuwe lounge opzich is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *