Nieuwe Skyteam lounge aangekondigd in Vancouver1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het voordeel van luchtvaartallianties is een zo uniform mogelijk reiservaring voor passagiers. Vandaar dat lounges gerund door allianties zelf in op komst zijn. Vooral Skyteam breidt flink uit. Op dit moment zijn er al exclusieve Skyteam lounges in Dubai, London, Istanbul, Hong Kong, Sydney en Beijing; meer dan Star Alliance en Oneworld. Eind dit jaar komt daar Vancouver bij, aldus Skyteam CEO Perry Cantarutti op de IATA conferentie in Cancun. Dit zal de eerste ‘eigen’ lounge van de alliantie in Noord-Amerika zijn.

Toegang

De Skyteam lounge is toegankelijk voor First en Business Class passagiers en Skyteam Elite Plus leden reizend in Economy met één van de alliantie leden. Het is niet verwonderlijk dat voor Vancouver is gekozen als nieuwe locatie. 9 Skyteam leden vliegen op de Canadese stad:  Aeroméxico, Air France, China Airlines, China Eastern, China Southern, Delta, KLM , Korean Air en Xiamen Airlines. Op dit moment maken deze maatschappijen nog gebruik van de Plaza Premium lounge.

Skyteam Lounge Dubai
Skyteam lounge Dubai

Er zijn nog geen details bekend over de faciliteiten. Wel geldt dat de Skyteam lounges meestal een gelijk – modern en strak – design hebben met dezelfde features. Bijvoorbeeld een levende muur, business center, TV-ruimte, douches, bar en warm en koud buffet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *