5000+ Bonus Miles bij Miles & More voor hotelovernachtingen

miles & more

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tijdens de maand december organiseerde Miles & More al eens een promotie voor het verdienen van extra award mijlen via hotelovernachtingen. Toen ging het om minimaal 6000 extra mijlen, maar je diende minimaal 2 nachten te verblijven. Ditmaal krijg je op z’n minst 5000 M&M mijlen per overnachting indien je meer dan 100 euro per nacht betaalt.

miles & more

Promotie Details

De promo periode loopt tot en met 30 juni 2017. Het betreft de boekingsperiode, je kan tijdens de maand juni dus overnachtingen boeken voor de komende maanden. Maar er zit een klein addertje onder het gras. De 4000 extra mijlen krijg je enkel voor overnachtingen in juni!

Om een overnachting te boeken ga je naar deze website en daar kan je zoeken. Je verdient op z’n minst 1000 award mijlen indien de prijs per nacht onder de 100 euro ligt. Vanaf het moment dat je meer dan 100 euro per nacht betaalt, krijg je bovenop de 1000 mijlen nog eens 4000 mijlen cadeau!

Voorbeelden

Om jullie een idee te geven van wat er zoal te vinden is, heb ik hieronder een aantal voorbeelden neergezet. Het betreft hotels in België en Nederland. Maar het aanbod strekt zich veel verder uit dan enkel de Benelux. Je hebt keuze uit meer dan 200.000 hotels! Voor elk wat wils.

Wat betreft België heb ik gezocht naar hotels in de stad waar ik zelf woon, namelijk Antwerpen. Voor aanstaand weekend was er een redelijk aanbod:

miles & more
Hotels in Antwerpen

Zoals je kan zien krijg je voor een overnachting in het Holiday Inn Express hotel 5275 Miles & More mijlen. Hiervoor betaal je 114 euro, mooi verdiend! Voor 20 euro per nacht minder, kan je terecht in het Astoria Hotel. Maar je verdient dan slechts 1200 mijlen. Dan geef ik dus liever 20 euro meer uit, want die mijlen zijn voor mij meer waard dan 20 euro.

In Nederland heb ik gezocht in de omgeving van Utrecht. Daar zien we hetzelfde. Je kan beter iets meer uitgeven, zeker indien je interesse hebt in het verdienen van award mijlen.

miles & more
Liever 20 euro meer uitgeven en miles verdienen!

Conclusie

Deze promotie vormt een lucratieve manier om M&M award mijlen te verdienen. Voor vluchten binnen Europa in economy class verdien je amper 250 mijlen. Voor hetzelfde geld als een vlucht of zelfs minder, kan je een hotelovernachting boeken en méér miles verdienen!

Reacties

 1. vlieggraagverweg zegt

  Ik vind dit zo een leuke actie! Heb direct geboekt voor 1 nacht, al vraag ik me af of ik met 2 boekingen het maximale eruit kan halen voordat de actie over is.

  • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

   Ik heb in de kleine letters niks zien staan over het feit dat je niet meerdere boekingen zou mogen maken. Ze moeten enkel voor eind juni gebeuren om de extra bonus miles te verkrijgen. Ik ben benieuwd hoe snel de miles in m’n account zullen staan.

   Groeten & fijne avond nog!
   Lionell

   • vlieggraagverweg zegt

    • Limit one bonus per Miles & More member. Limit one bonus per stay.

    Volgens mij krijg je die 4000 extra miles maar eenmalig. Ik heb zojuist mijn 2e stay geboekt en ik ontvang 2300 miles. Mijn eerste stay in hetzelfde hotel 6300. Nog steeds een hoop miles verdiend:) maar had gehoopt op die extra 4000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *