Miles & More Hotels: Bonus minimum 6000 mijlen!

miles & more hotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel loopt er bij Miles & More Hotels een promotie waarbij je minimum 6000 extra mijlen kunt verdienen. De actie loopt tot en met 31 december 2016. Bij jouw eerste boeking via dit platform ontvang je minimum 6000 extra mijlen voor een boeking van minimaal 2 nachten.

Hoe werkt het?

De promotie is eigenlijk héél simpel. Indien je al een account hebt bij Miles & More, dien je enkel op deze link in te loggen en nadien een boeking te maken.

miles & more hotels
Alle stappen volgen, simpeler kan niet!

Op de pagina van Miles & More Hotels zie je meteen een aantal voorbeelden van hotels die in Duitsland zijn gelegen.

miles & more hotels
Voorbeelden van hotels in Duitsland

Zoals je kan zien zijn er flink wat miles te verdienen. Dit is altijd mooi meegenomen aangezien je bij Miles & More geen award miles meer kan kopen. Ze zijn enkel nog te verdienen door te vliegen of via verschillende promoties.

Gelukkig is de promotie niet beperkt tot hotels in Duitsland. Je kan evengoed overnachtingen boeken voor hotels in de Benelux. Hieronder volgen twee voorbeelden. De eerste is voor een overnachting in Rotterdam.

miles & more hotels
Best Western bij het vliegveld van Rotterdam

Zoals je kan zien betaal je 62 euro per nacht voor een weekendje in het Best Western Plus hotel bij het vliegveld van Rotterdam. Je betaalt dus in totaal 124 euro voor de twee overnachtingen en daar bovenop krijg je 8150 Miles & More mijlen!

Hetzelfde geldt als we zoeken naar een weekendje in Brussel.

miles & more hotels
Weekendje Brussel en mijlen verdienen? Het kan!

Voor een weekend in het Holiday Inn hotel bij Brussels airport betaal je 68 euro per nacht, wat neerkomt op 136 euro voor een weekend. Tel daarbij je bonus van 8375 mijlen en dan is dat weer mooi verdient!

Er zijn flink wat hotels te boeken via deze promotie en het mooie is dat het verblijf niet in de maand december moet gebeuren. De boeking moet enkel gemaakt worden voor 31 december 2016. De voorbeelden hierboven zijn voor data in januari en februari. Natuurlijk zijn er hotels waarbij je nog meer miles kan verdienen, maar dan betaal je ook meer per overnachting.

Deze promotie is gebonden aan een aantal voorwaarden en deze zijn hieronder te lezen:

miles & more hotels
Voorwaarden van deze promotie

Zijn jullie van plan om van deze promotie gebruik te maken waar je net als bij de Flying Blue Pointshound promotie extra award miles kan verdienen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *