Hotel Deals – SPG Hot Escapes Week 49

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week maar liefst 26 hotels op de kaart. Momenteel is het aanbod minimaal, maar meestal wordt de site van SPG Hot Escapes in de loop van de week geüpdate:

  • Afrika: 1 hotel
  • Azië: 7 hotels
  • Europa: 8 hotels
  • Noord-Amerika: 6 hotels
  • Oceanië: 1 hotel
  • Zuid-Amerika: 1 hotel

spg hot escapes

spg hot escapes

 

In de Benelux staan er deze week 5 hotels op de lijst. Vier hotels zijn gelegen in België, allemaal in de hoofdstad Brussel. De prijzen voor een overnachting variëren tussen de 63 en 87 euro.

spg hot escapes

Voor Nederland staat er slechts één hotel op de lijst. Wederom is dit een oude bekende van voorgaande promoties. Namelijk het Sheraton Amsterdam Airport hotel, wat tijdens deze promotie aan 105 euro per nacht te boeken is.

spg hot escapes

 

Zoals elke week zijn er weer een aantal “Featured Deals” in Europa. Maar deze week zijn dit dezelfde hotels uit België als eerder hierboven vermeldt.

spg hot escapes

 

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *