Pointshound – 10.000 Flying Blue punten bij 2 overnachtingen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Pointshound.com heeft opnieuw een actie waarbij extra Flying Blue punten zijn te verdienen bij een hotelboeking van minimaal 2 nachten. Een nadere uitleg over over Pointshound.com kun je hier lezen. Boeken kan via deze link.

pointshound_december_2016_2

De aanbieding staat open voor KLM / Air France Flying Blue leden die voor het eerst boeken via Pointshound. Heb je al eerder geboekt via Pointshound, dan kun je mogelijk toch nog een keer deelnemen. Hoe? Dat lees je hieronder.

pointshound_december_2016_3

Boeken via partner

Ben je in het bezit van een American Express Flying Blue kaart dan kun je voor jouw partner gratis een 2e kaart aanvragen. Een van de voordelen van een American Express Flying Blue partnerkaart is dat je onderling Flying Blue punten kunt uitwisselen. Heb jij al eerder van de aanbieding van Pointshound gebruik gemaakt in oktober 2016? Dan zou je deze boeking nu op naam van je partner kunnen maken (mits in bezit van een American Express partnerkaart). En dan na ontvangst van de Flying Blue punten deze onderling laten overboeken naar jouw Flying Blue account. Hieraan zijn géén kosten verbonden.

Ben je nog géén lid van American Express dan kun je via deze link de American Express Flying Blue Gold kaart een jaar gratis uitproberen (inclusief partnerkaart) en krijg je tevens tot 15.000 extra Award Miles kado.

pointshound_december_2016_5Het is niet nodig om daadwerkelijk in het geboekte hotel te slapen, inchecken is voldoende. Ik heb in oktober 2016 gebruikt gemaakt van de actie. De 12.000 extra punten werden destijds bij mij binnen een paar dagen na afloop van het “verblijf” bijgeboekt.

Ik heb even gezocht en onder de €100 voor 2 nachten in december moet te doen zijn in Nederland. Net over de grens in Duitsland zie ik al hotels rond de €30 per nacht. Let op: de boeking moet plaatsvinden in december 2016, het verblijf mag later plaatsvinden. Vaak zijn de prijzen in januari nog goedkoper.

Algemene voorwaarden

Om van deze bonusaanbieding te profiteren, moet u vóór 31 december 2016 (23:59 uur GMT) een verblijf boeken van 2 of meer nachten, de optie ‘Earn Miles’ kiezen en betalen met creditcard. U ontvangt dan een bonus van 10.000 extra Miles bovenop de Miles die u spaart door te boeken met PointsHound for Flying Blue. Om de bonus te kunnen ontvangen, moet u reserveren via de speciale actiewebsite: https://flyingblue.pointshound.com/milesoffer. PointsHound for Flying Blue behoudt zich het recht voor de bonusaanbieding op ieder moment en zonder voorafgaande kennisgeving in te trekken. PointsHound for Flying Blue behoudt zich het recht voor om bij verdacht boekingsgedrag de bonusaanbieding uit te stellen of in te trekken. Onder verdacht gedrag kan worden verstaan het aanmaken van meerdere Flying Blue-accounts, het annuleren of overboeken van hotelverblijven, en niet op komen dagen.

 

Reacties

 1. Pim zegt

  Zo, moest nog even een dagje overnachten ivm kerst, twee dagen geboekt. 136 euro voor twee nachten, voor twee personen, incl ontbijt en 10.200 miles… het kan slechter 😛

 2. Boes zegt

  Ik ben net nieuw in het wereldje en zal nog dus wel de nodige beginnersfouten maken. Ik heb in oktober gebruik weten te maken van de zakelijke aanbieding van 12.000 pnt. Nu wil ik graag nog een keer van deze aanbieding gebruik maken en heb dan inderdaad ook voor mij vrouw een partner amex/flyingbleu kaart aangevraagd. Betekend dit dat ik voor deze actie ook nog een flyingbleu account bij klm moet maken?

  • Ready2board Ready2board zegt

   Dat klopt, en dan vervolgens de reservering op naam van jouw partner maken via de link in het artikel. Ondertussen de partnerkaart van Amex telefonisch laten koppelen aan de KLM FB account van jouw vrouw. En na de boeking kun je dan de punten overboeken naar jouw FB account. Er zijn hotels te vinden in NL vanaf €29 per nacht. Veel succes en laat ons op het forum weten hoe het is afgelopen.

  • Ready2board Ready2board zegt

   -Leeg allereerst even de tijdelijke internetbestanden (& cookies) in jouw internetbrowser
   -Log daarna in via de link
   -Haal zekerheidshalve in de url de volgende tekst weg om te voorkomen dat je alleen hotels ziet van EUR 90 per nacht of meer: min_rate=90&
   -Zoek een hotel, heb je er een gevonden log dan in met je KLM FB nummer en pincode
   -Dan zou het moeten lukken. Heb het net gedaan en het werkt.

 3. Hanneke zegt

  Het is om knetter van te worden. Iedere keer als ik op ‘boek deze kamer’ klik moet ik opnieuw inloggen en vervolgens kom ik weer op de homepage. Nu al op 6 apparaten geprobeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *