12000 Flying Blue punten kopen voor EUR 702 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Pointshound.com is een website waarbij klanten door het boeken van hotelovernachtingen punten (miles) kunnen sparen in een loyaliteitsprogramma naar keuze. Het Flying Blue spaarprogramma van Air France / KLM is ook een partner van Pointshound.com en momenteel is er een zeer aantrekkelijke aanbieding.

12000 Flying Blue punten bij een boeking via pointshound.com
12000 Flying Blue punten bij een boeking via pointshound.com

 

Bij een boeking via deze link (klik) van een verblijf van minimaal 2 aaneengesloten nachten krijg je een bonus van maar liefst 12.000 Flying Blue punten. Genoeg voor een retourtje met KLM binnen Europa. Kijk hiervoor ook eens naar de maandelijkse KLM Promo Awards. En heb je al wat FB punten in je account staan maar nog niet genoeg voor een businessclass ticket dan is dit een goedkope manier om het saldo wat op te krikken.

Laagste prijs

Bij dit soort aanbiedingen is het natuurlijk zoeken naar de goedkoopste kamer. Ik heb na wat zoekwerk (en met behulp van de mede-bloggers van Insideflyer.nl) het volgende hotel gevonden. De kostprijs voor de 2 nachten is USD 77 / EUR 70 (aankomst 2 december 2016, vertrek 4 december 2016).

12000 Flying punten voor EUR 70
12000 Flying punten voor EUR 70

Nu kun je natuurlijk de Flying Blue punten ook gewoon kopen bij KLM. Hiervoor moet je inloggen op www.klm.com en dan onder Flying kiezen voor punten aankopen. Maar de prijs voor 12.000 punten is dan maar liefst EUR 330. Dat laat dan meteen ook zien dat dit een erg goedkope wijze is om aan wat extra Flying Blue te komen.

12000 Fying Blue punten voor EUR 70
12000 Fying Blue punten voor EUR 70

Maar wellicht zijn er nog goedkopere hotels te vinden. De kamers via pointshound.com kun je wereldwijd boeken, dus je bent niet beperkt tot Nederland.

Er zijn wel een aantal voorwaarden:

Voorwaarden

-Je moet bij de boeking inloggen met je KLM Flying Blue nummer;
-Het aanbod geldt alleen bij boeking via de link;
-Het aanbod geldt alleen voor boekingen gemaakt tot 15 oktober 2016;
-Het aanbod geldt blijkbaar alleen voor Corporate Leden van KLM, maar nergens in de voorwaarden staat hierover iets opgenomen;
-Het aanbod geldt alleen voor mensen die nog nooit eerder via Pointshound.com geboekt hebben.

Vooral de laatste voorwaarde kan nadelig zijn voor mensen die wel al eens via pointshound.com geboekt hebben. Maar geen nood. Want je kunt altijd nog een boeking aanmaken op naam van jouw partner. En zodra de FB punten zijn bijgeschreven deze vervolgens kosteloos laten overboeken naar jouw KLM Flying Blue nummer. KLM heeft hiervoor het Share & Fly programma en de voorwaarden staan hieronder. Heb je nog nooit eerder geboekt bij pointshound.com dan kun je natuurlijk samen met jouw partner ook 2 keer 2 nachten boeken.

Share&Fly
Share&Fly

Gaan jullie gebruik maken van dit aanbod van pointshound.com?

Reacties

 1. jeroen100 zegt

  Intereressante deal!
  Nog goedkoper: 46 euro
  zoek op plaats Okehampton in Engeland. Bracken Tor jeugdherberg, 23 euro per nacht

  • Ready2board Ready2board zegt

   Dank Jeroen, er zijn inderdaad nog wel goedkopere hotels te vinden dan het voorbeeld.
   Goedkoopste wat ik tot nu toe kon vinden in Nederland is €32 per nacht.

   • thomassmit zegt

    Neem aan dat je ook daadwerkelijk in het hotel moet verblijven om de Miles te ontvangen? Bij mijn eerdere Pointshound boeking kreeg ik de Miles pas bijgeschreven nadat ik in het hotel was verbleven. Ik weet echter niet of ze dit ook daadwerkelijk checken.

    • Ivo Schaefer zegt

     In de boekingsbevestiging staat dat je de miles ca. 2 weken na je verblijf krijgt bijgeschreven.
     Bij de boekingsvoorwaarden van het hotel staat dat een no-show een extra nacht kost.

     Nergens staat expliciet genoemd dat je ihgv een no-show ook geen miles krijgt.

 2. tjappie zegt

  hoi allemaal,

  Ik heb eerder al geboekt met Pointshound. Nu heb ik zelf al een extra kaart bij FB AMEX (zakelijk/prive). Hoe kan ik er voor zorgen dat ik toch gebruik kan maken van deze deal. Een nieuw Pointshound account? Volgens mij is die gelinkt aan mijn KLM FB nummer nietwaar?

  Hoor het graag…

  • Ready2board Ready2board zegt

   Via degene die een 2e FB Amex kaart heeft waarbij jij de hoofdkaart houder bent. Dus van een partner of kind (of andere relatie) en dan via die FB account naar jouw FB account kosteloos overboeken.

   • tjappie zegt

    ik snap het, alleen heb ik zowel de 1e (zakelijk) als de 2e kaart (privé) op mijn naam staan. Ik vrees dat ik als ik nu nog een derde kaart aanvraag op naam van mijn vrouw ( en tegelijkertijd ook FB account voor haar open) dat deze deal al is afgelopen…..

    • Ready2board Ready2board zegt

     Als ik het zo lees is het probleem niet de boeking maar de Amex kaart voor het “intern” overboeken. Wat je kunt doen is gewoon de boeking maken op naam van je vrouw uiterlijk 15 oktober (eventueel met jouw Amex kaart als betaalmiddel). En in de tussentijd een additionele Amex FB kaart aanvragen voor je vrouw. Geen probleem als dat nog een paar maanden gaat duren. De ontvangen FB punten blijven minimaal 1,5 jaar geldig. Zo lang heb je de tijd om de partnerkaart aan te vragen. Na ontvangst kun je ze dan overboeken naar jouw account. Succes!

 3. Ivo Schaefer zegt

  Deal van de eeuw 🙂
  Ik woon in Duitsland en werk in Almelo. Verblijf daar normaal 3 nachten in een B&B à €30/nacht
  Nu heb ik via deze Pointshound aanbieding een hotelletje in de buurt geboekt; 2 nachten à €35 en ontvang 12.200 miles extra.

  Netto betaal ik nu dus maar €10 voor 12.200 miles. Geweldig!

  Bedankt voor de tip!

  • Ready2board Ready2board zegt

   Graag gedaan!

   Eventueel mogelijk om het nog een 2e keer te boeken (op naam van partner of kind).
   En dan de punten over te boeken indien je in bezit bent van een Amex FB kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *