HotelTonight Lanceert HT Perks Loyaliteitsprogramma2 min leestijd

HotelTonight HT Perks

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

HotelTonight is een app waarmee je last minute boekingen kan maken (tot 7 dagen van te voren). Je kunt ook voor meerdere nachten een overnachting boeken. Met HT Perks geeft HotelTonight meer deals en krijg je diverse voordelen.

Het loyaliteitsprogramma HT Perks werkt simpel; je besteed een bedrag aan de dienst waarmee je een level krijgt. Met dit level krijg je exclusieve kortingen en verrassingen.

HotelTonight HT Perks

HT Perks kent drie levels. Voor deze levels moet je een bedrag besteden van $100,-, $750 en $5.000. Zo kun je na één boeking al een Level 1 lid worden. De berekening van het bestede dollars is exclusief credits, coupons en promotiecodes. Alles wat HotelTonight heeft ‘aangerekend’ telt mee voor het behalen van je level. Je hoeft niet jaarlijks opnieuw de status te behalen, maar je mag je behaalde status je hele leven houden!

 • Level 1 – na besteding van $100 met HotelTonight
  • Extra korting op je overnachting
 • Level 2 – na besteding van $750 met HotelTonight
  • Extra korting van 5% bovenop de Level 1 korting
  • Exclusieve aanbiedingen en verrassingen
 • Level 3 – na besteding van $5.000 met HotelTonight
  • Een extra korting van 10% bovenop de Level 1 korting
  • Meer exclusieve aanbiedingen en verrassingen dan level 2
  • VIP customer support

Je kunt de beschikbare voordelen in de app zien. Hiervoor ga je naar je profiel en klikt vervolgens op ‘HT Perks Details’. De kortingen kun je zien als je bent ingelogd en minstens level 1 hebt bereikt. Deze kortingen herken je aan de HT Perks badge (deze is blauw en geanimeerd). Deze kortingen zijn alleen te vinden in de app, dus download deze voor je mobiel of tablet. De korting zie je niet op de mobiele website.

Naast de kortingen die je vanaf level 1 krijgt, zijn er ook GeoRates. Met de GeoRate krijg je korting op een hotel op basis van je huidige locatie. Zo kan het voorkomen dat je een extra korting krijgt in Amsterdam omdat je momenteel in Eindhoven bent. Ben je in dat geval in Amsterdam, dan zie je deze GeoRate niet. Ook kan het tarief van het hotel afhangen op basis van wat je in het verleden met de app hebt geboekt. Boek je vaak eenzelfde categorie? Dan krijg je wellicht extra korting op een hotel in die categorie.

HotelTonight HT Perks conclusie

Dit is een mooie toevoeging van HotelTonight. Het loyaliteitsprogramma werkt simpel en je krijgt er nog meer korting voor terug. Zelf heb ik al meerdere malen (goedkoop) met HotelTonight geboekt en het is altijd goed bevallen. De app werkt simpel en is gemakkelijk te begrijpen. Deze app is er voor iOS en Android en de hotels zijn wereldwijd beschikbaar. Zelf ben ik inmiddels Level 1 lid (bijna level 2!) en ik heb al een aantal mooie kortingen gezien voor mijn aankomende reis!

Ben je nog geen lid van HotelTonight? Met de code kvanham krijg je €20,- korting op je eerste boeking.

HotelTonight

Ga jij gebruik maken van de HotelTonight HT Perks? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *