InsideFlyer Adventskalender: Aeromexico portemonnee!

adventskalender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een nieuw dag, een nieuwe kans en een nieuwe prijs in de Insideflyer Adventskalender !

Meedoen is erg simpel: je hoeft enkel op deze link te klikken voor InsideFlyer NL. Daarna klik je verder op de desbetreffende dag. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in en klikt op “Abonneren”.

De prijs van vandaag is een leren (heren)portemonnee, beschikbaar gesteld door Aeromexico! Altijd handig op reis om bijvoorbeeld je valuta gescheiden te houden. Aeromexico vliegt vanaf begin dit jaar tussen Mexico-Stad en Amsterdam. De route is een succes en wordt volgend jaar uitgebreid. Ben je benieuwd wat je bij het Mexicaanse Skyteam lid kan verwachten aan boord? Lees dan ook ons verslag van de 787 Dreamliner!

Deze diashow vereist JavaScript.

De winnaar zal willekeurig worden gekozen uit alle dagelijkse inschrijvingen. De winnaar(s) zullen bekend gemaakt worden in dit topic (klik) op het InsideFlyer NL forum. Er zal eveneens een e-mail worden verstuurd naar de winnaar(s).

Voorwaarden

Elke dag wordt er een winnaar getrokken, deze zal onmiddellijk op de hoogte gebracht worden via e-mail en dit zal gepubliceerd worden op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar niet binnen de 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar die via een onschuldige hand wordt getrokken. Elke dag mag je één keer deelnemen.

Na registratie voor deze promotie, zal jouw e-mailadres niet worden gedeeld met derden of verkocht worden aan andere partijen. Door deel te nemen aan deze promotie ga je akkoord dat je dagelijkse nieuwsbrieven zal ontvangen van InsideFlyer. Je kan op elk moment uitschrijven van deze nieuwsbrieven.

Veel succes gewenst aan iedereen!

Het InsideFlyer NL Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *