Preview: Skyteam Lounge Beijing1 min leestijd

Skyteam

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Skyteam heeft een preview gegeven van de Skyteam lounge Beijing die in de komende weken geopend gaat worden. Het is de 6e lounge van de alliantie wereldwijd, na Dubai, Hong Kong, Istanbul, London en Sydney. Van de 3 grote luchtvaartallianties heeft Skyteam de meeste ‘eigen’ lounges.

Skyteam lounge Beijing

De lounge op de luchthaven van Beijing meet 800 vierkante meter en heeft capaciteit voor 160 First, Business en Elite Plus passagiers van de 12 Skyteam leden die op Peking vliegen. China Eastern en China Southern waren betrokken bij de constructie, maar de lounge wordt gemanaged door een lokale afhandelaar. Net als de andere lounges van de alliantie is het design strak en modern met accenten van hout en de signature levende muur.  Er is een buffet met warme en koude Chinese en internationale gerechten. Verder is er een open bar met allerlei dranken en een wijnbar. Natuurlijk is er wifi, een business center en zijn er powerports verspreid over de hele lounge. Ook zijn er douches beschikbaar. Passagiers die zich terug willen trekken kunnen terecht in de TV of relax ruimte. Verder is er nog een VIP room.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Waarschijnlijk zal de Skyteam lounge Beijing een welkome aanvulling zijn voor premium passagiers. De bestaande lounges van Chinese maatschappijen staan vaak niet als uitstekend bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *