HHonors Winter Sale

Koop HHonors punten met 80% bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer tijd voor de HHonors Winter Sale! Tot en met 31 januari kan je hotels van de Hilton keten, o.a. Doubletree, Conrad, Hilton Garden Inn en Hampton, boeken in Europa, Afrika en het Midden-Oosten met kortingen tot 25% op de Best Available Rate, al dan niet met ontbijt. HHonors members (lidmaatschap is gratis!) krijgen een extra 5% korting en gratis standaard internet. De verblijfsperiode is zelfs tot 31 december 2017! Niet alle hotels doen mee en er is beperkte beschikbaarheid.

HHonors winter sale
HHonors winter sale

De actiepagina is hier (klik) te vinden net als de voorwaarden, maar je kunt ook rechtstreeks via de Hilton of HHonors website zoeken. De tarieven tonen automatisch. Zorg wel dat je ingelogd bent voor de member rate!

De HHonors Winter Sale is een aantrekkelijke aangelegenheid om voor de komende maanden een Europese citytrip te boeken of juist de zon op de zoeken in het Midden-Oosten tegen lagere tarieven. De verblijfsperiode is tevens erg ruim. Besef wel dat de boekingen niet wijzigbaar of annuleerbaar zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *