Meer SkyTeam Lounges

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Naast indiviuele luchtvaartmaatschappij lounges en contract-lounges, zijn er op een aantal luchthavens ook alliantie ‘eigen’ lounges. SkyTeam, met leden als KLM, Air France, Delta en Garuda Indonesia, heeft eigen lounges op Londen Heathrow Terminal 4 (klik hier voor een review), Istanbul en sinds kort ook op Sydney.

De SkyTeam-operated lounges worden gezien als beste in het systeem. De lounges kenmerken zich door een goed aanbod aan food & beverage uit verschillende keukens, een spa, een modern interieur en de signature ‘tuin op de muur’.

SkyTeam Lounge Istanbul
SkyTeam Lounge Istanbul

Met de opening van de lounge in Sydney kondigde de alliantie aan eind dit jaar ook lounges te openen in Beijing, Hong Kong en Dubai. Dit is fantastisch nieuws. In Dubai zijn er al drie lounges van SkyTeam leden; één van KLM, één van Air France en een third party. Echter zijn dit alledrie matige lounges met weinig capaciteit.

Als SkyTeam de AF en KL lounges zou weten te combineren en dezelfde catering en faciliteiten als in LHR, SYD of IST zou toevoegen, zou het een prachtige toevoeging zijn. Hetzelfde geldt voor de lounges in Beijing waar er nu nog matige lounges zijn van zowel China Southern en China Eastern.

SkyTeam Lounge Londen
SkyTeam Lounge Londen

Toegangsbeleid

Passagiers in First en Business Class op een Skyteam vlucht hebben toegang tot deze lounges. SkyTeam Elite Plus members hebben toegang als zij op een internationale SkyTeam vlucht reizen en mogen bovendien één gast meenemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *