Krijg Flying Blue Elite status bij een KLM Flight Bundle!1 min leestijd

Flying Blue Gold card

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sinds vorige maand kunnen reizigers die vaak met KLM binnen Europa vliegen kiezen voor een Flight Bundle. Hiermee kunnen zij een aantal vluchten inkopen voor een vaste prijs. Dit kan naar een specifieke bestemming of meerdere steden zijn. Afhankelijk van de flexibiliteit en de opties die je wilt wordt de prijs van de bundel bepaald. Vervolgens kun je elke beschikbare stoel met je ‘krediet’ van de strippenkaart boeken. Je betaalt ook maar éénmalig €10 boekingskosten. Om de Flight Bundle nog aantrekkelijker te maken biedt KLM nu tijdelijk instant Flying Blue elite status aan voor reizigers die een Flight Bundle boeken.

KLM Flight Bundle

Silver of Gold

Boek je 10 tot 19 retourvluchten, dan kom je in aanmerking voor Flying Blue Silver status. 20 of meer retourvluchten levert een Gold card (Skyteam Elite Plus) op. Dit zijn meer vluchten dan gebruikelijk, maar je krijgt de status wel van te voren. Naast elite status kan je ook kiezen voor 7500 of respectievelijk 15.000 Award miles. Dit zal gericht zijn op passagiers die al elite lid zijn. Je kunt er dan achter beter voor kiezen om de elite status aan iemand anders te geven. Het miles aanbod is niet heel aantrekkelijk. De promotie loopt tot en met 31 december en het aanbod is beperkt. Passagiers die met hun bestelling in aanmerking komen ontvangen een mail van KLM met verdere instructies op een wie-het-eerst-komt-wie-het-eerst-maalt principe.

Vlieg je vaak binnen Europa en zat je de Flight Bundle te overwegen? Dan is deze promotie wellicht om je te overtuigen. Zeker gezien het nieuwe programma van Flying Blue dat in april 2018 start. Het is dan lastiger om status te verkrijgen dan te behouden. Vooral de instant Gold status is dan een uitkomst. Als je al Elite bent bij Flying Blue dan zal je de rekensom weer moeten maken of de Flight Bundle voordeliger is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *