SkyTeam heropent lounge in Sydney1 min leestijd

skyteam-sydney-lounge-seating-area

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Passagiers van SkyTeam die vliegen in First en of Business Class kunnen weer gebruik maken van de lounge in Sydney. Ook SkyTeam Elite+ deelnemers krijgen toegang tot de lounge. KLM vliegt niet naar Sydney, maar heeft dit in 2020 wel gedaan met een speciale repatriëringsvlucht.

SkyTeam lounge in Sydney

De lounge is sinds de sluiting vanwege Covid-19 volledig gerenoveerd.  In de lounge is nu plaats voor 149 passagiers.  De lounge is ook voorzien van grote ramen met een goed uitzicht op de landingsbaan en voorzien van nieuw meubiliar.

Wil je graag wat eten voorafgaand van de vlucht, dan kan dit met een à la carte menu dat wordt geserveerd door eigen chef-koks met lokale, verse producten, waaronder duurzame vis. Bij het live-cooking station worden heerlijke lekkernijen zoals noedels en dumplings vers gemaakt. Heb je weinig tijd, dan kun je ook gebruik maken van het buffet met warme en koude internationale gerechten. Bij de bar kun je wijn, sterke dranken, koffie en water krijgen. In de lounge staan ook diverse waterdispensers.

Je kunt de lounge vinden in de internationale terminal bij gate 24 op Pier B. De lounge is geopend vanaf twee uur voor de eerste vlucht tot het vertrek van het laatste toestel van China Airlines, Delta Air Lines, Garuda Indonesia, Korean Air, Vietnam Airlines of Xiamen Air.

skyteam-sydney-lounge-vip-room

Afbeeldingen ©SkyTeam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *