Sign-up bonus van 20.000 Miles bij American Express Card verlengd

Sign-up bonus van 20.000 Miles bij American Express Card verlengd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Heb je nog geen American Express Card? Dan is dit nog het moment om er een aan te schaffen met een aantrekkelijke sign-up bonus! Hierover schreven we al eerder op InsideFlyer. De sign-up bonus is verlengd van 26 juni naar 10 juli.

Bonus

De hoogte van de bonus is afhankelijk van welke kaart je aanschaft. De meest interessante bonus is als je de American Express Gold Card aanschaft. Je krijgt dan maar liefst 20.000 Miles bij een Flying Blue Gold Card, of 20.000 Membership Rewards bij een American Express kaart. Deze actie loopt dus nog tot 10 juli a.s. Wil je liever een Flying Blue American Express Silver Card, dan krijg je nu 5.000 Miles cadeau.

Sign-up bonus van 20.000 Miles bij American Express Card verlengd
Flying Blue Cards
Sign-up bonus van 20.000 Miles bij American Express Card verlengd
American Express Cards

Uitgeven

Alleen maar Miles sparen levert natuurlijk niet veel op. Daarom is het leuk dat je de Miles voor verschillende dingen kunt gebruiken. Zo zijn er maandelijks de Flying Blue Promo Rewards. Enkele bestemmingen die worden aangevlogen door KLM of Air France zijn dan met korting te boeken. Je betaalt met je Miles die je hebt gespaard. Zo zijn er deze maand weer enkele interessante aanbiedingen in de verschillende reisklasse te vinden. Wat te denken van een leuke reis in Business Class naar Vietnam of heerlijk bijkomen in het zonnige Bonaire? Meer aanbiedingen vind je in dit artikel dat Christian afgelopen week schreef.

Voordelen

Natuurlijk levert de Flying Blue American Express Card niet alleen het voordeel op dat je extra Miles krijgt. Wanneer je bijvoorbeeld een deel van je reis betaald hebt met deze kaart, is je reis verzekerd. Meer over de voorwaarden van deze verzekeringen vind je hier.

Wat zeker ook fijn is, is de afschaffing van de toeslag die men moest betalen bij de aanschaf van vliegtickets bij KLM en Air France. Daar is onlangs een eind aangemaakt. Boek je dus via de Nederlandse of France website bij een van de twee maatschappijen, dan betaal je geen extra toeslag meer omdat je betaalt met de Flying Blue American Express Card.

Ook hebben de veranderingen van het Flying Blue programma invloed gehad op de qualifying flights. Deze zijn vervallen en men spaart dan ook voortaan XP’s. Hoe meer XP je in een jaar spaart, hoe hoger je deelnemers niveau bij het loyaliteitsprogramma Flying Blue. Met de aanschaf van een Flying Blue Silver Card spaar je 15 XP, bij een Gold Card 30 XP en een Platinum Card zelfs 60XP.

Een leuke kaart met leuke voordelen dus. Wellicht kun je er nog (een deel) van je zomertrip mee bekostigen? Een leuke upgrade naar een comfortabele stoel of een luxere maaltijd bestellen. De Miles zijn op vele manieren in te zetten en persoonlijk vind ik de American Express Card een fijne betaalkaart om mee op reis te nemen.

Beeldmateriaal: American Express

Reacties

 1. JvZ zegt

  Het lijkt hier soms wel een reclamewebsite van American Express. Ik denk dat de mensen die zo’n kaart willen deze zo langzamerhand wel hebben. Dit soort nieuwsberichten (in de spotlight!) voegt volgens mij op deze site voor liefhebbers van vliegen en reizen niet heel veel toe.

  • Amy zegt

   Hi JvZ, dankjewel voor je comment. We doen uiteraard ons best om zo veel mogelijk lezers tevreden te houden, en we begrijpen uit je reactie dat jij het niet interessant vindt dit soort artikelen over American Express te lezen. Echter, zien we eerdere keer weer enorm veel views en nieuwe vragen, dus blijft het relevant om over te schrijven. We hadden eerder vermeldt dat de actie tot 26 juni zou duren, dus het is onze “journalistieke plicht” om een update te geven als dat verandert. Ook zijn er zoals je kunt zien veel veranderingen omtrent het Flying Blue programma, die weer effect hebben op het gebruik van American Express kaarten. Onze lezers zijn nou eenmaal erg geïnteresseerd in KLM, Flying Blue, en de onderwerpen daaromheen, dus we geven daar graag gehoor aan. Het bericht staat enkel “in de spotlight” omdat het als laatste gepubliceerd is. Zo gaat dat nou eenmaal op de website. Zodra de volgende online komt staat die weer uitvergroot. Er zijn nog een hoop andere artikelen voor je dus we hopen dat je daar je leesplezier uit kunt halen! Stuur ons gerust een berichtje als je een onderwerp hebt waarover je graag meer zou zien. Vriendelijke groet – De Redactie.

 2. Caro zegt

  Nu ik jullie fijne en informatie rijke (Insideflyer) heb ontdekt, ben ik ook blij te zien dat American Express nog steeds zo actief is voor de (zaken) reizigers. Ik ben jaren geleden naar het buitenland verhuisd en sinds kort weer terug in Nederland. Nu wil ik ook weer KLM Airmiles gaan sparen en dat kan volgens mij het beste via een Amex card. Ik ben dus op zoek naar iemand van het AMEX hoofdkantoor die mij kan helpen om mijn speciale Engelse AMEX card om te kunnen zetten naar eentje die gelinked wordt aan de KLM punten! Sparen maarrrrrr !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *