Flying Blue Promo Rewards Juli 20184 min leestijd

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als frequent flyer boek al je reizen natuurlijk het liefst zo gunstig mogelijk. Dat betekent een goede prijs voor het aantal miles dat je krijgt en het aantal segmenten dat je vliegt. Met de gespaarde miles kun je weer (bijna) gratis vluchten boeken of upgraden. Voor het boeken van je volgende gratis vlucht wil je natuurlijk zo min mogelijk miles gebruiken. Flying Blue speelt daarop in met de maandelijkse Flying Blue Promo Rewards. Elke maand zijn er diverse bestemmingen met kortingen tot 50%. Je kunt boeken in Economy, Premium Economy en Business Class bij zowel KLM als Air France. Hoewel het Flying Blue programma recentelijk veel veranderingen onderging, zijn er ook deze maand weer enkele interessante aanbiedingen.

Beste deals

Voor de maand juli zijn er maar liefst 27 aanbiedingen met 50% korting te boeken, van de in totaal 43 Promo Rewards die aangeboden worden. Er zijn acht aanbiedingen in Business Class en twaalf in Premium Economy. De rest boek je in Economy. In Business vlieg je naar Lomé (LFW), Ho Chi Minhstad (SGN), Mahé (SEZ), Amman (AMM), Fortaleza (FOR) en Abu Dhabi (AUH). Teheran (IKA) is ook in de aanbieding, deze stad wordt zowel met KLM als met Air France aangeboden. Alle Business Class Promo Rewards zijn deze maand met 50% korting te boeken.

Hieronder zal ik enkele aanbiedingen uitlichten. Voor de meeste vluchten heb ik de reisperiode van 26-27 september tot en met 11-12 oktober 2018 aangehouden. Wil je in een andere periode reizen? Houd er dan rekening mee dat het benodigde aantal miles en het bijbetaalbedrag kunnen wijzigen.

Afrika

Lomé stond voorheen ook wel bekend als de parel van westelijk Afrika. Wil jij de hoofdstad van Togo bezoeken dan vlieg je nu al voor slechts 27.500 miles voor een retour in Economy. Je vertrekt dan vanuit Amsterdam. De bijdrage voor de belastingen is € 234 per ticket.

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018
Promo Rewards naar Lomé, (Togo)

Zou je deze vluchten zelf boeken dan betaal je bij KLM en Air France ruim € 1070 per persoon voor een retour.

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018
Betaling in Cash voor ticket naar Lomé

Azië en Oceanië

Een tijd geleden maakte ik een prachtige treinreis door Vietnam. Ook zin om zo’n reis te maken? Vanuit Amsterdam vlieg je met KLM en Air France naar Ho Chi Minhstad vanaf 90.000 miles in Business Class. Je betaalt een bedrag van € 387 per persoon bij.

Naar Ho Chi Minh Stad met de Promo Rewards

Zou je zelf boeken dan kost deze reis je ruim € 2.700 voor een retour in Business.

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018

Caribisch Gebied

Vlieg je liever naar het zonnige Bonaire? Met vertrekt vanuit Amsterdam in Economy kun je nu vanaf 29.000 miles en een bijbetaling van € 160 per persoon naar Bonaire reizen.

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018Zou je dezelfde periode via de reguliere weg boeken dan betaal je zo’n € 690 per persoon.

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018
Ticket naar Bonaire volledig betalen met Cash

Europa

Binnen Europa zijn er een achttal aanbiedingen. Op de website van Flying Blue staan een aantal tarieven, echter als ik zoek op deze bestemmingen, dan krijg ik ze voor een voordeliger tarief te zien. Ik heb bijvoorbeeld gezocht op de nieuwe Zweedse bestemming Växjö. Voor 15.360 Miles en €41,19 vlieg je vanuit Amsterdam rechtstreeks op deze Zweedse stad.

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018
Betalen met Miles & Cash voor deze Promo Rewards naar Växjö

Je kunt ook in dezelfde periode vliegen voor nog geen €100,-. Hieruit blijkt ook maar weer dat Europese bestemmingen niet echt de moeite waard zijn om met je gespaarde miles te betalen.

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018

Midden- en Zuid-Amerika

Voor deze regio is er een interessante aanbieding in Premium Economy van Amsterdam naar Bogota in Colombia. De reisdata zijn van 1 september tot en met 31 oktober 2018. Voor 77.000 miles en een bijbetaling van € 314 vlieg je naar deze zonnige bestemming.

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018Zou je de vlucht via de reguliere weg boeken in Premium Economy, dan betaal je bijna € 1.100 per persoon.

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018

Midden-Oosten

Wil je graag op bezoek in de historische stad Petra in Jordanië? Vlieg dan Business Class naar Amman, de hoofdstad in dit land. Voor 45.000 Miles en € 431 vlieg je al vanuit Amsterdam via Parijs naar deze stad.

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018Boek je deze reis zonder met Miles te betalen, dan betaal je toch wel wat meer, namelijk € 2.372,48. Een groot verschil dus!

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018
Een groot verschil in tarief tussen een Promo Rewards ticket of compleet betalen in Cash.

Noord-Amerika     

Een interessante aanbieding deze maand is Washington. Je vertrekt vanuit Amsterdam met Air France naar Parijs en vliegt vervolgens in de A380 direct naar Washington. Op de terugweg kun je direct op Amsterdam vliegen in de Boeing 787-9. Een retour is beschikbaar vanaf 24.500 miles en een bijbetaling van € 205.Flying Blue Promo Rewards Juli 2018

Boek je dezelfde reis met Air France en KLM dan betaal je ruim € 715.

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018

Al met al weer interessante aanbiedingen deze maand. Vooral veel bestemmingen met 50% korting. Ga jij gebruik maken van de Promo Rewards van deze maand? Alle aanbiedingen zijn te vinden op de speciale website van Flying Blue

Beeldmateriaal: KLM & Air France

Reacties

  1. Jasmine zegt

    Amsterdam – Dubai retour in economy is wellicht ook aantrekkelijk voor 22000 miles + €94.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *