Afscheid KLM Boeing 747 wordt gevierd met uitgave van speciaal boek1 min leestijd

KLM sluit hoofdstuk passagier Boeing 747 definitief

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In 2021 is het dan echt zo ver. We nemen afscheid van een door velen geliefd vliegtuig: de Boeing 747. Ook wel ‘Queen of the Skies’ genoemd. Zelf mocht ik er een aantal keer in meevliegen. Het meest speciale vond ik dan wel het verblijf in de ‘Crown’. Daarover kun je hier meer lezen. Om een mooie herinnering aan dit iconische toestel te hebben, wordt er een speciaal boek uitgegeven waar je alles in terugleest!

Eerbetoon

De Boeing 747 was het eerste widebody toestel ter wereld. Er zijn verschillende types van uitgebracht, waarvan KLM er verschillende aanschafte. Denk aan de types 200, 300 en 400. Het toestel wordt tegenwoordig niet meer als zuinig gezien en ook niet meer van deze tijd. Bij Boeing heeft de 787 haar intrede gedaan. Daarnaast zitten ze bij de Amerikaanse fabrikant niet stil om nog modernere toestellen te maken. Ook het Franse Airbus en andere vliegtuigbouwers blijven innoveren om hun toestellen te verbeteren. Lange tijd is de 747 een vlaggenschip van vele maatschappijen geweest. Bij KLM is het toestel zelfs 50 jaar in dienst geweest.

Boek

Bij velen is dit toestel een favoriet. Om nog vaak terug te kunnen denken aan deze mooie tijd is er een afscheid in boekvorm gemaakt. Hierin is de tijd van de eerste tot de laatste Boeing 747 terug te vinden. Het boek zal hoogstwaarschijnlijk worden uitgebracht aan het begin van 2019, mits er voldoende besteld worden.

Afscheid KLM Boeing 747 wordt gevierd met uitgifte van speciaal boek

Het boek kost €37,50, inclusief verzending binnen Nederland. Ben jij een van de eerste 747 bestellers? Dan kost het boek je €32,50, een korting dus van €5,-. Snel bestellen dus. Dat doe je via deze link.

Let op! Mochten er niet genoeg boeken besteld worden (747) voor 1 oktober,  dan zal het feest helaas niet doorgaan. Je krijgt dan het geld teruggestort op je rekening. De voorwaarden van het bestellen kun je hier vinden.

Reacties

  1. A.Nobel zegt

    Dames, heren,
    Ik wilde net het boek over de 747 bestellen maar de link werkt niet. Dus bij deze, wilt u één exemplaar voor mij bestellen? Hoe het met de betaling gaat hoor ik wel.
    Vriendelijke groet, A.Nobel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *