September Sale bij British Airways2 min leestijd

British Airways legt focus op zomer 2021

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een mooie aanbieding is natuurlijk altijd interessant. Zeker ook als het gaat over bijvoorbeeld vliegtickets of hotelovernachtingen. In de huidige onzekere tijd wil je misschien echter nog even wachten met het boeken van een reis. Boek je echter tijdens de September Sale van British Airways een ticket, dan zijn er verschillende garanties. Hierdoor kun je gerust en met een veilig gevoel bij British Airways boeken.

Boek met vertrouwen

Om het nog interessanter te maken voor reizigers om te boeken bij British Airways, is het mogelijk te boeken met vertrouwen. Maar wat houdt ‘boeken met vertrouwen’ bij British Airways in? Wanneer je boekt bij British Airways boek je onder de flexibele boekingsvoorwaarden. Zo kun je reisdata gemakkelijk wijzigen. Bijvoorbeeld als het advies naar het land last-minute wijzigt. Ook is het mogelijk om de gehele reis te annuleren. Je krijgt dan een voucher van British Airways dat dezelfde waarde heeft als je ticket dat je eerder geboekt had. Alle voorwaarden kun je hier teruglezen.  Prijzen uit deze September Sale gelden op tickets vertrekkend vanuit het Verenigd Koninkrijk

Voorwaarden September Sale

Tijdens deze September Sale van British Airways zijn er enkele voorwaarden die gelden. Zo moet je voor 30 september 2020 je vlucht boeken. De reisdata verschillen per bestemming. Echter zijn alle bestemmingen met vertrekdata ook te vinden in 2021.

Reis je tussen 3 september en 24 december 2020, dan heeft de maatschappij een leuke extra aanvulling. Bij een boeking van een vlucht met een hotel pakket van minimaal 7 nachten kun je gratis gebruik maken van de Galleries Club Lounges op de luchthaven van London Heathrow Terminal 5. Daarbij moet het bedrag van de reis wel meer dan £1000,- zijn.September Sale bij British Airways

Voorbeelden

De voordelige vluchten kun je dus boeken met vertrek vanuit het Verenigd Koninkrijk. Er zijn tal van bestemmingen die je kunt boeken tijdens deze September Sale van British Airways. Zo kun je naar New York voor £281,- retour. Wil je met een overnachting boeken dan kost het je vanaf €379,- (€425,-). Ook andere bestemmingen in de Verenigde Staten zijn voordelig te boeken. Bijvoorbeeld San Francisco £320,- retour voor alleen de vlucht of vlucht met 5 nachten verblijf voor £516,-. Seattle kost je £331,- retour. Naar Vancouver, Canada kun je bijvoorbeeld voor £382,- retour.

Buenos Aires kun je aanvliegen tijdens deze sale voor £439,- retour en bijvoorbeeld Rio de Janeiro voor £371,- retour.

Uiteraard zijn er meer bestemmingen te vinden. Ook in de richting van Azië, Australië en andere delen van de wereld. Alle bestemmingen met prijzen kun je hier op de website van British Airways terugvinden.

Bron & beeldmateriaal: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *