Secret Escapes – Een Goede Deal?

Intercontinental Mar Menor

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vorig jaar schreven we over het feit dat Secret Escapes naar Nederland kwam en kon je een introductie lezen over Secret Escapes. Nu, bijna een jaar later, kijken we of Secret Escapes nog steeds een goede deal is. Secret Escapes is een website waarbij je hotelovernachtingen over de hele wereld of complete vakanties kunt boeken tegen een gereduceerde prijs. Je kunt deze prijzen alleen zien als je ingelogd bent met een account, die je gratis kunt aanmaken. Bij het aanmaken van een account ontvang je €15,- tegoed voor je eerste boeking.

Update okt 2018: we hebben opnieuw onderzocht of deze aanbieder nog steeds een goede deal is. In dit artikel kun je daar alles over lezen!

Secret Escapes – Een Goede Deal?

Als eerste voorbeeld nemen we Pullman Paris La Defense in Frankrijk. Je kunt een Superior kamer inclusief ontbijt en 20% korting op eten en drinken boeken voor €149,- per nacht.  Om dit te vergelijken willen we deze aanbieding boeken voor de nacht van 26 mei op 27 mei.

Pullman Paris La Defense - Secret Escapes
Pullman Paris La Defense – Secret Escapes

Als we deze superior kamer met ontbijt willen boeken bij Booking.com (via Hotelscombined.com, de goedkoopste optie voor deze kamer) betalen we €275,58. Bij Booking.com betaal je €126,58 meer dan dat je deze aanbieding via Secret Escapes boekt. Als we deze kamer via de officiële site van Pullman boeken, dan beginnen de prijzen voor een Superior kamer met ontbijt voor een Le Club Accor lid bij  €281,53 en voor een niet Le Club Accor lid €289,50. Hierbij krijg je de 20% korting op eten en drinken zowel bij Booking.com als bij Pullman zelf niet. Hier betaal je dus €132,53 of €140,- meer dan bij Secret Escapes.  Secret Escapes is dus vele male goedkoper dan een andere aanbieder. 

NH Collection Barbizon Palace

Als tweede voorbeeld nemen we NH Collection Barbizon Palace in Amsterdam. Je kunt een Premium kamer boeken voor €149,- bij Secret Escapes. Hierbij krijg je ook 20% korting op eten en drinken en krijg je een late check-out tot 15:00 uur. Om dit te vergelijken boeken we een overnachting op 29 tot 30 mei.

NH Collection Barbizon Palace - Secret Escapes
NH Collection Barbizon Palace – Secret Escapes

Als we deze kamer boeken via hotelscombined.com komen we uit bij Easytobook.com als goedkoopste optie voor een Premium kamer. Bij Easytobook.com kun je deze kamer boeken voor €207,89. Hier betaal je dus €58,89 meer dan de aanbieding. Als we deze kamer boeken via de officiële NH website, betalen we €158,40. Dit scheelt dus €9,40 met de aanbieding van Secret Escapes. Secret Escapes is in dit voorbeeld dus ook goedkoper.

NH Collection Barbizon Palace - NH Website
NH Collection Barbizon Palace – NH Website

 Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa

Als derde en laatste voorbeeld nemen we het Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa hotel in Spanje. Hier kun je een Deluxe Pool View Kamer boeken inclusief ontbijt, toegang tot de spa en een voucher van €15,- voor een spa behandeling. Als voorbeeld boeken we een hotel van 16 op 17 juni.

Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa
Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa

Als we dit hotel boeken via hotelscombined.com komen we uit op HotelsClick.com als goedkoopste voorbeeld. Hier betaal je €142,75 voor een Deluxe Pool View kamer inclusief ontbijt. Hier zit dus een verschil tussen van €22,75. Als we het hotel boeken via de officiële site van Intercontinental, betalen we €147,50 voor dezelfde kamer inclusief ontbijt. Tussen de aanbiedingen zit dus een verschil van €27,50. In dit voorbeeld is Secret Escapes dus weer goedkoper. 

Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa - Intercontinental
Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa – Intercontinental

Conclusie Secret Escapes – Goede Deal?

Uit de willekeurige voorbeelden die we hebben genomen blijkt Secret Escapes alle keren als goedkoopste uit de bus te komen. Naast het feit dat ze goedkoper zijn, krijg je ook extra’s die je niet krijgt als je bij de andere aanbieders boekt. Het blijft echter wel belangrijk dat je altijd controleert waar je het goedkoopste kan boeken, want de website heeft geen laagste prijsgarantie. Daarnaast hebben we bij alle voorbeelden de €15,- welkomstkorting niet gebruikt, dus dit krijg je eventueel nog extra en zo bespaar je nog meer. Aanmelden voor Secret Escapes kan via deze link.

Al met al blijkt Secret Escapes nog steeds een goede deal te zijn. Zelf heb ik al meermalen gebruik gemaakt van de website en het is mij in alle gevallen goed bevallen en elke keer was het de goedkoopste optie. Let er wel op dat je eventuele (elite) voordelen en niet kan gebruiken als je niet direct boekt. Tevens kun je met de meeste programma’s niet sparen voor punten in het loyaliteitsprogramma van het betreffende hotel.

Wat zijn jouw ervaringen met Secret Escapes en heb je er al eens geboekt? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Secret Escapes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *