Ontvang cashback bij Secret Escapes voor een nog goedkopere overnachting3 min leestijd

Secret Escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Secret Escapes is een website waarbij je een hotelovernachting over de hele wereld kunt boeken. Ook bieden zij volledige vakanties aan middels pakketreizen. De korting voor deze overnachtingen kunnen oplopen tot 70%, waarbij je nu dus ook nog een cashback bedrag kunt ontvangen bovenop deze korting.  Je kunt deze prijzen alleen zien als je ingelogd bent met een account, die je gratis kunt aanmaken. Bij het aanmaken van een account ontvang je €15,- tegoed voor je eerste boeking.

Secret Escapes & Cashback

Sinds kort is het mogelijk om cashback te ontvangen over je SecretEscapes boeking. Deze cashback wordt aangeboden op diverse cashback websites, dus je kunt altijd even kijken of jouw favoriete cashback website dit ook als optie heeft.

Je kunt nu 5% cashback ontvangen over de boeking die je doet bij deze website. Dit komt dus bovenop de korting die je ontvangt op basis van de adviesprijs van het hotel (dus de tot 70% korting waar zij mee adverteren).

Je ontvangt de cashback over de waarde van je boeking exclusief BTW, indien van toepassing toeslagen en eventuele verzendkosten. De website biedt sinds kort deze cashback ook aan op buitenlandse cashback websites, maar let er dan wel op dat je in het betreffende land moet boeken. Het aanbod kan daarbij verschillen.

Zo ontvang je de cashback

  1. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je er hier een aanmaken waarbij je €15,- tegoed ontvangt voor je eerste boeking. Mocht je al wel een account hebben, dan kun je direct door naar stap 2.
  2. Vervolgens ga je naar een cashback website die de cashback aanbiedt, zoals bijvoorbeeld CashbackXL
  3. Je klikt op de link op de cashback website en rond je boeking af
  4. Daarna ontvang je een bevestiging dat de cashback geregistreerd is
  5. Na de goedkeuring van de cashback website kun je het bedrag laten uitbetalen

Secret Escapes Cashback

Een cashback website werkt als volgt; de website linkt je  door naar de website en plaatst een cookie. Op die manier weet de website dat jij een boeking hebt gemaakt en na de boeking verschijnt deze in je account. Als je overnachting/vliegticket/aankoop voltooid is dan ontvang je het bedrag. Dit bedrag kun je vervolgens gratis laten uitbetalen op jouw rekening. Deze websites bieden dit vaak gratis aan (zij ontvangen een commissie voor jouw doorverwijzing), maar er zijn ook een select aantal betaalde varianten.

Is Secret Escapes een goede deal?

In het verleden hebben we meermaals gekeken of deze website een goede deal bleek te zijn. De laatste keer dat we hier naar hebben gekeken is in oktober 2018, waar je in dit artikel alles over kunt lezen. Daaruit bleek dat Secret Escapes vaak als goedkoopste uit de bus kwam qua hotelovernachting. De pakketreizen die zij sinds die tijd aanbieden, zijn in die artikelen niet meegenomen. Het is echter altijd wel goed om te kijken wat de goedkoopste optie is voor het betreffende hotel. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de prijzen te vergelijken via HotelsCombined of Trivago.

Mijn persoonlijke ervaring is dat de hotels die op SecretEscapes staan de goedkoopste optie waren. Echter krijg je voor deze hotelovernachtingen geen elite voordelen mocht je die bij een hotelovernachting hebben. Heb je die niet of hecht je daar minder waarde aan, dan kan het dus een prima optie zijn om je hotel via deze website te boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *