Tijdelijk een gratis upgrade bij Secret Escapes3 min leestijd

Secret-Escapes ©SecretEscapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met Secret Escapes kun je tot 70% op je overnachting besparen. Secret Escapes is een website waarbij je hotelovernachtingen en complete pakketreizen kunt boeken tegen een gereduceerde prijs. Je kunt deze prijzen alleen inzien als je ingelogd bent met een account, die je gratis kunt aanmaken.

Gratis upgrade bij Secret Escapes tijdens Black November

Secret Escapes heeft nu een promotie waarbij je een gratis upgrade krijgt naar een grotere of betere kamer. Deze upgrade krijg je naast de extra’s die je al krijgt bij een boeking, zoals bijvoorbeeld een ontbijt, diner, tickets voor een show of voor een spa behandeling. De aanbiedingen met een gratis upgrade staan slechts 72 uur online.

Secret Escapes Black November ©SecretEscapes

Tot en met aanstaande zondag kun je een overnachting boeken bij een van deze hotels, waarbij je dan een gratis upgrade krijgt naast de andere voordelen;

 • Maison Astor Paris, Curio Collection by Hilton – van €607 voor €249
 • Classik Hotel Berlin Alexander Plaza – van €331 voor €159
 • Raffles the Palm Dubai – van €665 voor €359
 • Bonn Marriott Hotel – van €240 voor €149
 • Best Western Plus Time Hotel Stockholm – van €162 voor €100
 • Inntel Hotels Amsterdam Centre – van €342 voor €164
 • Magratiaville Island Reserve Cap Cana Punta Cana – van €861 voor €293
 • Acacia Resort Cefalu – van €223 voor €165
 • Helea Family Beach Resort Rhodos – van €519 voor €269
 • W Dubai Mina Seyahi – van €1.134 voor €658
 • Alpenpalace Deluxe Hotel & Resort Arhntal – van €567 voor €302
 • NIDUM Casual Luxury Hotel Mosern – van €458 voor €298

Op de website kun je het volledige aanbod vinden van aanbiedingen in Europa en ver daarbuiten. Aangezien de prijzen en het aanbod kunnen veranderen, kun je het beste de website controleren voor de laatste informatie en deals.

Extra besparen met €15 welkomstkorting & cashback

Als je nog geen account hebt bij SecretEscapes, dan krijg je €15,- korting op je eerste boeking als je een account aanmaakt. Deze korting kun je besteden bij elke boeking.

Je kunt ook nog extra besparen door middel van een cashback. Bij een aantal aanbieders zoals CashbackXL, krijg je 0.5% cashback op elke boeking. Dit gaat dan over de orderwaarde exclusief BTW en toeslagen. Hiervoor ga je naar de website van CashbackXL, klik je op Secret Escapes en vervolgens klik je dan weer op de link. Je komt hierdoor op de ‘reguliere’ website en vervolgens krijg je een bevestigingsmail met het cashbackbedrag. Deze cashback is te combineren met de welkomstkorting, indien je voor de eerste keer boekt. Je moet dan wel eerst een account aanmaken via de link en dan pas via CashbackXL doorklikken naar de website.

Gratis annuleren bij Secret Escapes

In het verleden waren nagenoeg alle boekingen die je via de website hebt gemaakt, niet te annuleren. Vanwege de uitbraak van het Coronavirus is dat nu bij de meeste hotels wel mogelijk. Bij deze hotels staat dan een button met ‘volledig terugbetaalbaar’ aangegeven.  Het annuleren kun je doen tot acht dagen voor de incheckdatum. Binnen deze acht dagen is het niet meer mogelijk om in aanmerking te komen voor een annulering. Dit kan wellicht wel vergoed worden door een reisverzekering bij diverse omstandigheden.

Wil je het hotel annuleren, dan kun je dat doen door dit formulier in te vullen. Dit kan alleen de hoofdboeker van de reservering doen. Het is ook mogelijk om medereizigers uit de reservering te verwijderen.

Secret Escapes

Afbeeldingen ©SecretEscapes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *