Royal Jordanian lanceert nieuwe route naar Düsseldorf1 min leestijd

Royal Jordanian

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Royal Jordanian start eind dit jaar met een nieuwe route tussen Düsseldorf en Amman in Jordanië. De route zal twee keer per week uitgevoerd worden.

Royal Jordanian van Amman naar Düsseldorf

De luchtvaartmaatschappij start op 23 september 2023 met de vluchten naar Dusseldorf. Deze vluchten worden twee keer per week uitgevoerd, op woensdag en zaterdag. De vluchten worden uitgevoerd volgens dit schema:

  • RJ137 vertrekt om 10.55 uur lokale tijd uit Amman (AMM) en komt om 15.00 uur aan in Düsseldorf (DUS)
  • RJ138 vertrekt om 15.45 uur uit Düsseldorf en komt om 21.05 uur lokale tijd aan in Amman

Welke toestellen vliegen er rond met een OneWorld Livery?

Op deze route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A320 in. In dit toestel staan 12 stoelen in Crown Class. Deze staan in een 2-2 opstelling. In Economy Class kun je kiezen uit een van de 138 stoelen aan boord die in een 3-3 opstelling staan. Een review van een vlucht van Amman naar Rome in Economy Class kun je hier lezen op InsideFlyer.

Sinds vorig jaar is het ook mogelijk om Alaska MileagePlan miles te gebruiken voor vluchten met Royal Jordanian. Hoe dat precies werkt kun je in dit artikel lezen. De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van de oneworld alliantie, dus je kunt ook andere loyaliteitsprogramma’s gebruiken.

Ook Qatar Airways vliegt sinds eind vorig jaar naar Düsseldorf. Hierdoor zijn bestemmingen in het Midden-Oosten en daarbuiten nog makkelijker bereikbaar. Tevens is het mogelijk om vanaf dit jaar naar IJsland te vliegen met de IJslandse luchtvaartmaatschappij PLAY. 

Qatar Airways B787 Dreamliner ©Qatar Airways
Qatar Airways B787 Dreamliner ©Qatar Airways

Afbeeldingen ©RoyalJordanian/oneworld/QatarAirways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *