Qatar Airways Sale: Dit Zijn De Beste Deals!3 min leestijd

Qatar Airways Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways’ grootste sale actie van het jaar is begonnen. Tijdens het Travel Festival zijn niet alleen vluchten in zowel Economy Class als Business Class tot 30% in prijs verlaagd, je maakt ook kans op prijzen en er is een promotie voor triple miles voor Privilege members!

Qatar Airways Sale: Travel Festival

Tot en met 5 september kun je actietarieven boeken in zowel Economy als Business Class. De reisperiode ligt tussen 15 september en 30 juni 2017. Erg ruim dus. Er is wel een blackout periode tussen 15 december en 10 januari. Boeken kan op de Nederlandse site van Qatar Airways (klik). Er geldt een beperkte beschikbaarheid voor de actietarieven!

Naast de verlaagde tarieven kan je extra besparen door met meerdere personen te reizen. Qatar Airways had al regelmatig de populaire 2-for-1 aanbiedingen in Business Class maar nu zijn er ook companion offers in Economy. Afhankelijk van de bestemming daalt de prijs als je met 2 personen reist, en nog verder als je met 3 of meer reist.

Qatar Airways Travel Festival
Krijg extra korting als je met meerdere personen reist

Een aantal goede deals zijn (vanaf prijzen, per persoon, vanuit Amsterdam):

  • Dubai €339 in Economy o.b.v. 1 persoon, €299 o.b.v. 3 personen of meer; €1229 in Business o.b.v. 1 persoon en €1049 o.b.v. 2 personen.
  • Hong Kong €449-469 in Economy; €1379 in Business o.b.v. 2 personen
  • Bangkok €469-489 in Economy; €1169 in Business o.b.v. 2 personen
  • Kaapstad en Johannesburg rond de €500 in Economy
  • Zanzibar €1169 in Business o.b.v. 2 personen
  • Bali €549-579 in Economy
  • Sydney €839-€869 in Economy

 

Onthoud dat er op vluchten binnen de Golf geen business class is. Je vliegt dan technisch gezien first en mag dan ook gebruik maken van de first class lounge op Doha!

Alle bestemmingen vind je hier (klik). Vanuit Brussel is er ook een sale, maar er gelden andere tarieven.

Qatar Travel Festival Sale

Winacties

Gedurende de 8 dagen van het festival worden er 600 prijzen weggegeven waaronder 2 Oneworld round-the-world tickets, gratis upgrades naar business class, Economy Class tickets naar een Qatar Airways bestemming, kaartjes voor wedstrijden bij FC Barcelona, shopping vouchers voor Duty Free in Doha en veel meer. Om in aanmerking te komen dien je tijdens de actie tickets te boeken. Daaruit worden willekeurig elke dag winnaars gekozen.

Qatar Business Class
Je kan onder andere een upgrade naar Business Class winnen

Extra Privilege miles

Leden van Qatar Airways’ Privilege Club frequent flyer programma krijgen bovendien 3x Qmiles voor vluchten geboekt tijdens deze actie. Hiervoor is registratie noodzakelijk. Dit is mogelijk t/m 31 oktober via ‘My Offers’ in je Privilege Club profiel. Na registratie krijg je bovendien 10% korting op je volgende award ticket als je die boekt tussen 5 november en 5 december. Gebruik hiervoor de code QRTF2016 tijdens het boeken van je award. De voorwaarden vind je hier (klik).

Conclusie

Tijdens deze sale zijn een aantal bestemmingen erg aantrekkelijk geprijsd. Zeker in Business Class zijn er goedkope vluchten als je gebruik kan maken van de 2-for-1 tarieven naar bijvoorbeeld Bangkok, Dubai of Zanzibar. In Doha kan je overstappen op de gloednieuwe Boeing 787 Dreamliners, Airbus A350 of A380 met ’s werelds beste business class. Maar ook in Economy zijn er erg goedkope tarieven naar Azië en Afrika. Voor gezinnen is de oplopende korting natuurlijk ideaal. De tarieven zijn geldig voor een ruime reisperiode, dus heb je een reis in gedachte profiteer dan van deze sale. Wellicht win je misschien ook nog wel een prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *