Last-minute 2-for-1 Qatar business class sale!2 min leestijd

qatar airways companion offers

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways komt met een last minute 2-for-1 business class sale. Er is een selectie van 8 bestemmingen vanaf Amsterdam die onder de actie vallen. Boeken kan maar tot en met 7 augustus dus je moet snel beslissen! Reizen kan tot en met 30 september.

De beschikbare bestemmingen zijn onder andere Dubai, Phuket, Kuala Lumpur, Singapore en Jakarta.

2-for-1 Qatar Business Class Sale

Bovenstaande prijzen zijn per persoon op basis van twee personen of een veelvoud daarvan. Het minimum verblijf is 3 dagen, het maximum verblijf is een maand. Deze tarieven zijn geldig voor boekingen gemaakt op de Nederlandse website van Qatar Airways.

Economy Class

Ook in Economy Class zijn er aanbiedingen. Hier is meer keuze uit bestemmingen. Boeken tegen de actietarieven kan alweer tot en met 7 augustus, maar reizen is mogelijk tot en met 31 januari of maart volgend jaar afhankelijk van de bestemming.

Vliegtuigtype

Vanaf Amsterdam vlieg je naar Doha met een Boeing 777-300ER. In Economy heeft deze een 3-4-3 indeling. In business class is de indeling 2-2-2 maar de stoel gaat volledig plat. Stap je over naar een bestemming in Azië, dan vlieg je mogelijk met de 787 Dreamliner of Airbus A350. Deze hebben Qatar’s nieuwe business class product in 1-2-1 opstelling dat onlangs de World’s Best Business Class of the Year award van Skytrax heeft gewonnen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Conclusie

De 2-for-1 Qatar business class sale is een erg aantrekkelijke manier om business class te vliegen als je met een even aantal reizigers bent. Natuurlijk is het niet ‘goedkoop’ maar zeker voor last minute tickets zijn de tarieven laag en is het aanzienlijk meer bereikbaar voor de leisure passagier. Er zijn niet zoveel bestemmingen beschikbaar als normaal en de reisperiode is niet erg ruim maar wellicht kunnen deze tarieven je overtuigen een luxe last-minute naar de Golf of Azië te boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *