Qatar Airways hervat passagiersvluchten vanaf Brussel

Qatar Airways Business Class 787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf aanstaande vrijdag 26 juni zal Qatar Airways weer passagiersvluchten uitvoeren vanaf Brussel. De vluchten tussen de Belgische stad en Doha zullen vier keer per week uitgevoerd worden, zo blijkt uit het boekingsschema. Naast Brussel vliegt de luchtvaartmaatschappij ook naar veel andere bestemmingen.

Qatar Airways hervat vluchten vanaf Brussel

De luchtvaartmaatschappij uit Qatar voert de vluchten uit met een Boeing 787-8 Dreamliner. In het toestel is er plaats voor 22 passagiers in de Business Class. In Economy Class kunnen nog 232 passagiers meereizen.

De vluchten staan gepland op zondag, maandag, woensdag en vrijdag. Tickets zijn te koop via de website van de luchtvaartmaatschappij. Ook is het mogelijk om tickets te kopen via (online) travel agents. De vlucht naar Doha vertrekt om 15:25 uur en komt om 22:40 uur aan. Naar Brussel vertrekt de vlucht om 08:20 uur en komt om 14:00 uur aan.

Ben je lid van het Privilege Club loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij, dan is je status met 12 maanden verlengd. Wanneer je status voor 31 januari 2021 vervalt, is deze met 12 maanden verlengd. Deze verlenging geldt ook voor leden die gedowngraded zijn na 9 februari 2020. Deze wijzigingen zijn op 1 april 2020 doorgevoerd. Alle info over de beschikbare vluchten is ook te vinden op de website van Qatar Airways.

Qatar Airways blijft ondanks Coronavirus vliegen en zet A380 meer in

Afbeeldingen ©QatarAirways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *