Qatar Airways deze zomer vaker naar Schiphol2 min leestijd

Zand erover: Conflict A350 bij Qatar & Airbus bijgelegd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways gaat deze zomer nog vaker vliegen tussen Doha en Amsterdam Airport Schiphol. Ook gaat het aantal vluchten naar Brussel omhoog. Deze maand kun je ook tot 12% korting krijgen op je ticket.

Qatar Airways vaker naar Schiphol

Qatar Airways gaat net zoals vorig jaar in de zomer vaker vliegen tussen Amsterdam Airport Schiphol en Doha in Qatar. In eerste instantie werd de frequentie juist naar beneden bijgesteld, maar vanaf 1 juni zijn er toch veertien vluchten per week.

Vorig jaar vertrokken de extra vluchten in de ochtend. Vanaf 1 juni vertrekt de vlucht juist in de avond:

  • QR275 vertrekt om 15.10 uur lokale tijd uit Doha (DOH) en komt om 20.55 uur aan in Amsterdam
  • QR276 vertrekt om 22.30 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag om 05.45 uur lokale tijd aan in Doha

Deze vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A350-900. De andere dagelijkse vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 777-300ER. Op de meeste vluchten is ook het Q-suite business class concept beschikbaar. Daarnaast is er een Economy Class cabine beschikbaar in beide toestellen. Qatar Airways heeft geen Premium Economy product.

Ook vaker naar Brussel

Het aantal vluchten tussen Doha en Brussel gaat ook omhoog. In eerste instantie stonden er tien vluchten per week gepland, maar dat worden er deze zomer twaalf.

Tussen Brussel en Doha vliegt de luchtvaartmaatschappij met een Boeing 787-8. In dit toestel is een Business Class te vinden in een 1-2-1 opstelling. Iedere passagier heeft in deze cabine dus direct toegang tot het gangpad. Aan boord is ook een Economy Class beschikbaar.

Qatar Airways B787 Dreamliner ©Qatar Airways

Afbeeldingen ©QatarAirways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *