Air Canada hervat lijndienst tussen Brussel en Toronto1 min leestijd

Boeing 787-9 Dreamliner van Air Canada boven de Rocky Mountains (Bron: Air Canada)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air Canada vliegt sinds afgelopen vrijdag weer tussen Brussel en Toronto. De Canadese maatschappij vliegt het hele zomerseizoen tussen beide steden. Net als vorig zomerseizoen vliegt Air Canada dus ook dit jaar weer tussen de Belgische hoofdstad en de grootste stad van Canada.

Air Canada vliegt weer tussen Brussel en Toronto

Air Canada vliegt op dit moment drie keer per week tussen Brussel en Toronto. Later verhoogt de maatschappij dit nog naar vier keer per week. Op dit moment wordt er van Brussel naar Toronto gevlogen op maandag, woensdag en zaterdag. De vlucht vertrekt vanuit de Belgische hoofdstad om 9.30 uur en komt vervolgens om 11.35 uur lokale tijd aan in Toronto. In omgekeerde richting vliegt Air Canada elke dinsdag, vrijdag en zondag. Deze vlucht vertrekt vanuit Toronto om 18.30 uur lokale tijd en komt de volgende ochtend om 7.30 uur aan in Brussel.

De Premium Economy cabine aan boord van de Boeing 787 Dreamliner van Air Canada (Bron: Air Canada)
Air Canada vliegt op dit moment weer tussen Brussel en Toronto. (Bron: Air Canada)

Op de route tussen beide steden vliegt Air Canada met een Boeing 787 Dreamliner. Dit toestel biedt plaats aan in totaal 255 passagiers. 20 van deze stoelen bevinden zich in business class terwijl de premium economy class plaats biedt aan in totaal 21 passagiers. Het is de bedoeling dat de Canadese maatschappij tot zeker oktober tussen beide steden vliegt. Air Canada vliegt op dit moment ook al tussen de Belgische hoofdstad en Montreal. In zowel Toronto als Montreal is er aansluiting naar een groot aanbod aan bestemmingen in Canada en de rest van Noord- en Zuid-Amerika.

Uitgelichte afbeelding: Air Canada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *