Pegasus Airlines met Airbus A321neo naar Eindhoven Airport1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Turkse luchtvaartmaatschappij Pegasus Airlines zal tijdens de aankomende winterdienstregeling met een Airbus A321neo vliegen op de route tussen Istanbul Sabiha Gokcen en Eindhoven Airport. Hiermee vergroot de luchtvaartmaatschappij de capaciteit op de route.

Pegasus Airlines zet Airbus A321neo in

Vanaf 31 oktober 2023 zet Pegasus Airlines een Airbus A321neo in op de vluchten naar Eindhoven Airport. Op dit moment zet de luchtvaartmaatschappij een Boeing 737-800 in.

De vluchten met de Airbus A321neo worden tijdens de winterdienstregeling uitgevoerd volgens deze dienstregeling:

  • PC1264 vertrekt om 13.15 uur uit Eindhoven (EHV) en komt om 18.35 uur lokale tijd aan in Istanbul (SAW)
  • PC1263 vertrekt om 10.25 uur lokale tijd uit Istanbul en komt om 12.10 uur aan in Eindhoven

Pegasus met Airbus A321neo naar Eindhoven Airport

De vluchten vertrekken op dinsdag, donderdag en zondag. Vanaf 4 december 2023 komen er twee additionele vluchten per week bij met een Airbus A320.

In de Airbus A321neo van de luchtvaartmaatschappij kunnen per vlucht 239 passagiers mee. Deze passagiers reizen allemaal in Economy class. Vanuit Istanbul Sabiha Gokcen kunnen passagiers overstappen op een vlucht naar een van de vele andere bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij.

Reizigers die vliegen vanaf Eindhoven Airport kunnen sinds een aantal jaar ook gebruik maken van de Aspire lounge. Deze lounge kun je bezoeken met bijvoorbeeld een Privium Pas maar ook met een Priority Pass. Dit krijg je bijvoorbeeld gratis bij een American Express Platinum kaart. Daarnaast kunnen Privium leden gratis gebruik maken van de Fast Track op de luchthaven. Hierdoor ben je sneller aan de beurt bij de veiligheidscontrole op de luchthaven.

Afbeeldingen ©EindhovenAirport-Twycer/Airbus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *