Koop Lufthansa Miles&More miles met 60% bonus1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Lufthansa Miles&More heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tijdelijk een bonus van 60% kunt verdienen bij het aankopen van miles. Lufthansa maakte onlangs bekend dat de nieuwe first class is uitgesteld tot het najaar van 2024.

Koop Lufthansa Miles&More miles met 60% bonus

Het komt niet vaak voor dat Lufthansa miles verkoopt. De Duitse maatschappij begon hier vorig jaar mee. In tegenstelling tot de meeste loyaliteitsprogramma’s zit dit bij Miles&More net iets anders in elkaar. Lufthansa verkoopt namelijk miles in bundels. Het gaat hier om awardmiles en dus niet om miles die meetellen voor het behalen van elitestatus. De bonussen zien er als volgt uit:

  • Small: Hierbij krijg je 16.000 miles voor € 250,-. Normaliter is dit aantal 10.000 miles
  • Medium: Hierbij krijg je 80.000 miles voor € 1.000,-. Normaliter is dit aantal 50.000 miles
  • Large: Hierbij krijg je 160.000 miles voor € 1.750,-. Normaliter is dit aantal 100.000 miles

De waarde die je hierbij krijgt is redelijk goed te noemen. Miles aankopen doe je via deze link. Je dient dan eerst in te loggen bij Miles&More. Aangezien Lufthansa niet vaak met dit soort promoties komt is dit een mooie aangelegenheid om wat miles bij elkaar te sprokkelen. Zeker als je al een mooi awardticket in gedachten hebt. Lufthansa Miles&More is vooral interessant voor Lufthansa first class awards. Het nadeel hiervan is wel dat het programma veel bijkomende belastingen vraagt op deze tickets. Daarnaast heb je uiteraard ook de keuze uit alle Star Alliance partners om je miles aan te besteden.

Lufthansa, A380, First Class
Koop tijdelijk Lufthansa Miles&More miles en krijg een bonus van 60%. (Foto: Lufthansa)

Uitgelichte afbeelding: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *