Panoramaterras Schiphol vanaf vandaag weer open1 min leestijd

KLM Cityhopper Embraer E175

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het panoramaterras op Schiphol is vanaf vandaag weer open voor bezoekers. En daar hebben veel mensen naar uitgekeken. Afgelopen anderhalf jaar was het terras namelijk gesloten vanwege het coronavirus.

Panoramaterras weer open

Vanaf vandaag kun je het terras dus weer bezoeken en dat is zeker goed nieuws voor mensen die een dagje Schiphol doen. Op het terras kun je o.a. naar de aankomende en vertrekkende vliegtuigen kijken. Daarnaast kun je als passagier of piloot plaatsnemen in een echte Fokker 100. Het panoramaterras is altijd in trek geweest tijdens een dagje Schiphol. Al in de jaren ’30 van de vorige eeuw kwamen bezoekers hier al om de vliegtuigen te bewonderen. Wie weet zien we in de toekomst vanaf het terras de eerste elektrische toestellen taxiën?

KLM toestellen geparkeerd op Amsterdam Airport Schiphol (Bron: KLM)
Vanaf vandaag is het weer mogelijk om het panoramaterras te bezoeken (Foto: KLM)

De laatste jaren waren de mogelijkheden om een bezoekje te brengen aan het terras echter beperkt. Nog voordat het terras tijdelijk werd gesloten vanwege corona was het namelijk ook voor een tijdje gesloten vanwege verbouwingen. Ook werd toen de route naar het terras veranderd.

Dagelijks geopend

Het terras is dagelijks geopend van 7.00 tot 21.00 uur. Vanaf de laatste zondag van oktober zijn de openingstijden van 9.00 tot 17.00 uur. Je vindt de ingang van het terras in vertrekhal 1.

Uitgelichte afbeelding: KLM

Reacties

  1. Aidan zegt

    Echt super jammer dat de oude ingang gesloopt is, zat er veel meer welkom uit dan de ingang die we nu hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *