Onbeperkt inflight internet voor $6 per maand! O.a. KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Inflight internet is bij sommige maatschappijen inmiddels niet meer weg te denken. Zowel op intercontinentale als Europese vluchten is het ook steeds vaker beschikbaar. De prijzen kunnen wel flink variëren, en maatschappijen zoals Emirates en Etihad verhoogde onlangs nog hun prijzen. Maak je regelmatig gebruik van internet aan boord dan kun je nu spotgoedkoop een internetabonnement aanschaffen bij US Mobile voor wifi hotspots wereldwijd via iPass. Het mooie is dat hier ook de internet diensten van Gogo en Panasonic bij horen. Het abonnement voor onbeperkt gebruik is vaak nog goedkoper dan een klein pakket geldig voor één vlucht!

Waar geldig?

De volgende airlines bieden internet aan via Gogo of Panasonic en dus aan het US Mobile abonnement:

Zoals te zien geldt dit dus bij onder ander KLM, Lufthansa, Air France, Etihad en American Airlines en Delta.

Kosten

Het wifi plan van US Mobile kost maandelijks $10. Echter is er nu ook een actiecode ‘RCUSMWIFI‘ voor $4 korting waarmee de prijs op een schamele $6 per maand kost! Hiervoor krijg je dus wereldwijd toegang tot wifi hotspots en bij de deelnemende luchtvaartmaatschappijen tot inflight wifi. Dit is geldig voor één apparaat en je moet de app downloaden voor de internettoegang. Aanvragen kan hier (klik) en betalen kan per creditcard.

wifi op Europese vluchten bij Lufthansa

Conclusie

Maak je enigzins gebruik van internet bij de hierboven getoonde maatschappijen dan is het zeker interessant om naar deze dienst te kijken. Normaal kost een hele vlucht toegang bij KLM al €19,95! Ook zonder de kortingscode is een tientje per maand spotgoedkoop voor onbeperkt wifi.

UPDATE: Het lijkt erop dat de promocode niet meer geldig is.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *