Wifi bij Delta op alle internationale vluchten

Delta 767

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vlieg je met KLM-partner Delta Airlines over de Atlantische Oceaan? Dan ben je voortaan verzekerd van toegang tot wifi tijdens je vlucht! Delta is de enige Amerikaanse maatschappij die op al haar internationale vluchten internet aanbiedt. Meer dan 1100 vliegtuigen van de maatschappij zijn uitgerust met internet. Voor de internationale wifi aan boord wordt gebruik gemaakt van provider Gogo. De Ku-band satelliet technologie maakt ontvangst ook boven water mogelijk.

Toegang tot het delta.com portal is gratis. Voor overig gebruik kan je van te voren of aan boord een wifi pass aanschaffen. Prijzen variëren naar gelang je gebruik wil maken van alleen messenger services (vanaf $2), mobiele apparaten zoals telefoons of tablets of ook op je laptop. Ook is wifi op internationale vluchten duurder. Een 24 uurs pas kost daar $28. Op binnenlandse vluchten kost het $19 voor een hele dag en $7 voor een uur.

wifi bij Delta

In de VS is wifi tijdens je vlucht al ingeburgerd. Ook in Europa zijn er steeds meer airlines die internettoegang mogelijk maken, zoals Air France-KLM, Lufthansa en Finnair . Dit zal een vlucht gaan nemen (pun intended) door het European Aviation Network.

Maak jij tijdens je (intercontinentale) vluchten gebruik van internet? Zo ja, wat wil je daar maximaal voor betalen?

Reacties

  1. remklm zegt

    Jammer alleen dat een 24 uurs pas geen 24 uur is maar tot 23:59. Daarna moet je een nieuwe kopen, niet handig dus om die bijv om 22u aan te schaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *