KLM naar London City in 2017

KLM Cityhopper

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM gaat in februari volgend jaar weer naar London City vliegen. Na een afwezigheid van bijna acht jaar start 6 februari een verbinding op werkdagen met de luchthaven midden in de Britse hoofdstad.  Dit wordt stapsgewijs uitgebreid naar 4 dagelijkse vluchten op werkdagen, en één of twee vluchten in het weekend. De vluchten worden uitgevoerd door een Cityhopper Embraer E190, met een capaciteit voor 100 passagiers.

KLM naar London City
Het vluchtschema

Boet Kreiken, Managing Director van KLM Cityhopper:

KLM versterkt opnieuw haar Europese netwerk door weer zelf op London City te gaan vliegen. Vanaf nu kunnen passagiers ook op deze route genieten van alle voordelen van KLM services en digitale producten. De vluchtschema’s zijn zeer aantrekkelijk voor de zakelijke reiziger.

KLM vliegt nu alleen nog op London Heathrow. LCY wordt de 17e bestemming in het VK en de 79e Europese bestemming. De luchthaven zal ongetwijfeld populair zijn bij zakelijke reizigers, door de nabijheid van het (financiële) centrum. Ook staat de luchthaven erom bekend heel efficient te zijn. Je hoeft zeker geen 2 uur van te voren aanwezig te zijn. Het is daarom niet gek dat KLM gelijk hoog inzet met wel 4 vluchten per dag. Op dit moment zijn British Airways en Cityjet al actief op de route. Met de laatste werkt KLM al geruime tijd samen, ook vanaf Rotterdam. Je kunt nu dus ook verzekerd zijn van alle KLM en Flying Blue voordelen als je Skyteam Elite (Plus) bent.

Reacties

  1. remklm zegt

    Goed nieuws! Vlieg nu regelmatig met CityJet omdat LCY nu eenmaal zo makkelijk is maar er gaat bijna altijd wat mis (vertraging, annulering, en een vlucht wijzigen is al helemaal drama). Nu alleen nog hopen dat het tarief een beetje te doen is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *