Goedkope Swiss Air business class naar Peking

swiss air

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ik zat tijdens een bezoekje aan de Starbucks wat met Google Flights te spelen en tot m’n verbazing kwam ik een aantal leuke Swiss Air business class fares richting Azië. Je kan met zowel Swiss Air als LOT voor minder dan 1500 euro in business class naar Peking vliegen. Dit is interessant voor de mensen die lid zijn van een Star Alliance frequent flyer programma. Op die manier kan je een mooi aantal miles sparen.

Tickets zoeken

Met een tool als Google Flights vind ik het makkelijk om naar tickets te speuren. Het enigste wat je dient te doen is het vertrek- en eindpunt ingeven en GF doet de rest.

swiss air
Héél gemakkelijk zoeken!

Vanaf het moment dat de parameters zijn ingegeven wordt automatisch een lijst met beschikbare tickets getoond. Naast de lijst krijg je ook een kleine wereldkaart te zien waar je op kan doorklikken. Daarop zijn andere bestemmingen te zien met de prijzen van de tickets.

swiss air
Waar wil je naar toe vliegen?

Als we dan gaan terugkijken naar de zoekresultaten, dan zien we het volgende:

swiss air

Niet enkel Swiss Air biedt vluchten aan naar Peking, maar ook LOT en Austrian. Beide airlines maken deel uit van de Star Alliance. Je hebt dan een stop in Warsaw, Zürich of Wenen. Maar de Zwitserse airline heeft het grootste aantal vluchten in de aanbieding. Ik heb gezocht naar vluchten vertrekkende vanuit Parijs.

swiss air

Beschikbaarheid

Op het moment dat ik de tickets vond, dacht ik dat het om een beperkt aantal tickets ging. Maar tot mijn verbazing is er beschikbaarheid tot in juni 2018!

Deze diashow vereist JavaScript.

Tickets kunnen geboekt worden via de grote gekende OTA’s (Online Travel Agency). Ik heb het geprobeerd via Momondo.de:

swiss air
Voor minder dan 1500 euro retour business class naar Peking!

Zijn er mensen die interesse hebben in deze vluchten of hebben jullie misschien al tickets geboekt? Vanuit Brussel zijn de tickets niet goedkoop. Maar vanaf Schiphol kun je met LOT voor minder dan 1500 dezelfde richting uit. Het loont dus zeker de moeite om goed te zoeken.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *