Nieuwe Emirates First Class komt in november

Emirates 777

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates heeft aangekondigd haar nieuwe First Class product eind dit jaar te presenteren tijdens de Dubai Air Show in november. De nieuwe cabine zal als eerst worden geïnstalleerd op de Boeing 777-300ER vloot van de maatschappij. Hoewel er weinig details bekend zijn gemaakt, belooft de indeling een significante verbetering op het gebied van ruimte. In de nieuwe configuratie zullen er 6 stoelen in een bijzondere 1-1-1 opstelling zijn. Dit is in plaats van de huidige 8 suites in 1-2-1 indeling.

Emirates First Class
Huidige Emirates First Class op de A380

Business en Economy Class

Ook in Business Class en Economy zullen er verbeteringen worden aangebracht. Vorig jaar presenteerde Emirates al de nieuwe business class stoel die, tegen verwachting en elke trend in, niet eens direct aisle access biedt. Tegenwoordig een must in de business class en gezien de concurrentie in de regio was dit een bijzondere zet. Emirates voelt ongetwijfeld de hete adem van Qatar Airways en Etihad Airways die grote innovaties hebben doorgevoerd in respectievelijk de business class (Qsuite)en first class (Residence). Het zal spannend zijn met wat voor nieuwe First Class Emirates komt.

CEO Sir Tim Clark reageert alvast als volgt:

Onze producten en services in alle klassen worden constant verbeterd en uitgebreid. Maar wat onze klanten vanaf november zullen zien in Emirates’ nieuwe 777’s, is een grote renovatie die onze on-board ervaring naar een nieuw niveau brengt. Alle cabines zullen een geheel frisse nieuwe look uitstralen. We zijn enthousiast om de resultaten van jarenlange planning en ontwikkeling die we geïnvesteerd hebben in ons nieuwe First Class product en de totale Emirates 777 ervaring te tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *